Prive Nest – Cabana cu vedere la gradina, bar, semineu, terasa si acces direct la partiile de schi in Josenii-Bargaului

Prive Nest, situata in Josenii-Bargaului, ofera cazare cu vedere la gradină, bar, semineu, terasa si acces direct la partiile de schi.

Locatie: Josenii-Bargaului

Prive Nest

Prive Nest – Adults Only din Josenii-Bargaului ofera cazare cu vedere la gradina, un bar, o gradina, terasa, acces direct la partiile de schi si biciclete gratuite. Oaspetii cabanei beneficiaza de WiFi gratuit si parcare privata gratuita.

Unitatile includ o bucatarie cu fierbator si zona de luat masa, un living si o baie privata cu dus si papuci. De asemenea, dotarile includ cuptor cu microunde, frigider, cuptor si aparat de cafea.

Oaspetii care doresc sa exploreze zona se pot bucura de drumetii, schi si ciclism in imprejurimi.

Prive Nest

Susenii Bargaului se afla la 1,2 km de Prive Nest – Adults Only, iar Stramba este la 3,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Targu Mures, situat la 120 km.

Ce spun oaspetii despre Prive Nest

“O priveliste impresionanta, aer curat si o primire excelenta. Dormitoarele sunt mari si luminoase, bai foarte curate, bucatarie complet utilata. Se pot face drumetii, zona e foarte frumoasa si plina de verdeata. Recomand cu mult drag!”
Review Booking – Ionel

“Totul a fost perfect, gazda foarte primitoare, o locație minunata, departe de orice griji cotidiene. De departe un loc ideal pentru relaxare și clipe frumoase. Din păcate weekendul are doar doua zile.”
Review Booking – Oana

Prive Nest
Cazare Prive Nest

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.