Casa Kraus – Casa parohiala in Transilvania

cazari de vis

Casa Kraus este fosta casa parohiala a zonei vechi din Deutsch-Kreuz (Crit) din Transilvania, care a fost reconstruita pentru a ajunge la forma originala.

Locatie: Crit

Casa Kraus

Casa este fosta casa parohiala a zonei vechi din Deutsch-Kreuz (Crit) din Transilvania, care a fost reconstruita pentru a ajunge la forma originala. Ofera acces gratuit la internet WiFi. Exista si parcare privata gratuita.

Toate camerele sunt decorate cu mobilier pictat, iar designul lor evoca atmosfera austera a caselor sasesti. Acestea includ o baie privata cu dus. Pentru un plus de confort, oaspetii au la dispozitie halate de baie, papuci si uscator de par.

Casa Kraus

La proprietate este disponibil un lounge comun. Proprietatea pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii si o terasa, iar oaspetii se pot bucura de masa la restaurant care serveste mancaruri traditionale si internationale.

Hotelul ofera inchirieri de biciclete, iar zona este populara pentru ciclism, tururi istorice, concerte in biserici fortificate, degustari de produse locale si o mare varietate de ateliere. Sighisoara este la 20 km de Casa Kraus, iar Praid se afla la 49 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Targu Mures, situat la 60 km de Casa Kraus.

Casa Kraus

Ce spun oaspetii despre Casa Kraus

“Ne-au placut amplasarea cu o priveliste superba, linistea si apropierea de natura si viata simpla, personalul, cafeaua, salteaua, camerele mari si mobilierul.”
Review Booking – Andreea

“Pozitionare excelenta (fix langa biserica fortificata, si pe traseul de ViaTransilvanica).
Casa , implicit atat camerele cat si curtea, sunt amenajate cu mult bun gust.”

Review Booking – Cozmin

Cazare Casa Kraus

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.