Casa Filip din Sarichioi – Gospodarie cu sepcific deltaic in vatra satului Sarichioi , aproape de lacul Razim

Casa Filip din Sarichioi se afla in vatra satului Sarichioi in apropierea Lacului Razim. Casa a fost contruita in urma cu 100 de ani iar in 2018 a fost renovata in stilul traditional lipovenesc.

Locatie: Comuna Sarichioi

Casa Filip din Sarichioi

Casa Filip este o veche gospodarie cu specific deltaic, ridicata in anul 1921, in vatra satului Sarichioi si la doar cativa pasi de malul lacului Razim. Noi am achizitionat proprietatea in februarie 2018, parcurgand apoi un amplu proces de reconditionare si restaurare. Scopul nostru final a fost sa ii oferim Romaniei un nou reper de arhitectura traditionala si un nou punct de atractie pe harta turismului de nisa.

Casa Filip din Sarichioi

Cazarea s-a deschis oficial in iunie 2019, punand astfel la dispozitia celor interesati de o experienta cu adevarat autentica trei apartamente, organizate in doua case (cea veche si cea noua). Fiecare apartament dispune de doua camere matrimoniale, deci capacitatea noastra maxima de cazare este de 12 persoane.

Ce spun oaspetii despre Casa Filip din Sarichioi

Casa Filip este locul ideal pentru cateva zile de relaxare cu familia. Atat casa (interior si exterior), cat si curtea arata fabulos, imbinand stilul lipovenesc autentic cu modernul. Totul este ingrijit pana la nivel de detaliu. Mancarea este din belsug si ii provoaca, pana si pe cei care nu sunt pasionati de peste, sa guste din toate felurile. Personalul este foarte amabil si atent sa raspunda tuturor exigentelor – (misiune aproape imposibila astazi).
Recenzie Google – Andrei Carabelea

“Pentru noi Casa Filip a fost o oaza de liniste si intimitate. Apartamentele sunt amenajate cu mult gust si spatioase, iar albastrul parca te inveseleste. Privirea din turn pe lacul Razim este fermecatoare. Mancarea servita de doamne dragute si discrete a fost excelenta. Sigur vom reveni si recomomanda mai departe acest loc minunat.”
Recenzie Google – Andrea H.

Casa Filip din Sarichioi
Cazare Casa Filip din Sarichioi

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.