Sanderson Luxury Apartments – Cazare moderna cu piscina moderna si teren de tenis in Miercure-Ciuc

Aflata in Miercurea-Ciuc, Sanderson Luxury Apartments ofera vizitatorilor o piscina exterioara si un teren de tenis. Apartamentul este dotat cu balcon, terasa si baie de spa.

Locatie: Miercurea-Ciuc

Sanderson Luxury Apartments

Sanderson Apartments se afla in Miercurea Ciuc si ofera piscina in aer liber si teren de tenis. Apartamentul are balcon, terasa si cada cu hidromasaj. Bucataria este complet utilata si include cuptor si cuptor cu microunde.

Proprietatea are baie cu cada spa, inca 1 baie cu dus, precum si 1 toaleta suplimentara. Camera ofera vedere la gradina.

Sanderson Luxury Apartments

Sanderson Apartments are cada cu hidromasaj, gradina si facilitati de gratar. Proprietatea ofera parcare gratuita.

Aeroportul International din Bacau se afla la 85 km de proprietate.

Sanderson Luxury Apartments

Ce spun oaspetii despre Sanderson Luxury Apartments

“M-am simtit excelent: curatenie, liniste, lux. Piscina, sauna si terenul de tenis sunt minunate. este o oaza de liniste si relaxare, masinile care trec pe strada nu se aud mai delic, (am cazut un comentariu in scest sens si m-am speriat nejustificat). De abia astept sa revin.”
Review Booking – Mykytza

“Apartamentul este uimitor, situat intr-un cadru de poveste. Este a doua oara cand revenim aici si ne-am bucurat de aceleasi servicii excelente. Gazda este foarte primitoare si de ajutor cu orice ai nevoie. Fie ca alegi o baie in piscina cu privelistea minunata din jur, sauna sau ciubar, toate iti ofera un timp minunat. Apartamentul este utilat cu tot ceea ce ai nevoie, foarte curat.”
Review Booking – Damu

Cazare Sanderson Luxury Apartments

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.