Green Resort Bran – Resort cu 8 case de vacanta individuale in Bran

cazari de vis

Green Resort Bran este amplasat la distanta de doar 2 km de castelul Bran, si  este un concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii, liniste si confort la cele mai inalte standarde. Resortul este un ansamblu exclusivist, compus din 8 case de vacanta individuale, fiecare casa avand curte si terasa proprie, asigurandu-se astfel linistea si intimitatea si fiind gata sa satisfaca si cei mai pretentiosi oaspeti, departe de zgomotul si aglomeratia cotidiana.

Locatie: Bran

Green Resort Bran

Amplasat la distanta de doar 2 km de castelul Bran, 8 km de cetatea Rasnov si Dino Parc si 19 km de Poiana Brasov, resortul este un concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , liniste si confort la cele mai inalte standarde.

Resortul este un ansamblu exclusivist, compus din 8 case de vacanta individuale, fiecare casa avand curte si terasa proprie, asigurandu-se astfel linistea si intimitatea si fiind gata sa satisfaca si cei mai pretentiosi oaspeti, departe de zgomotul si aglomeratia cotidiana.

Green Resort Bran

Structura caselor de vacanta este urmatoarea: – o casa este compusa din living cu bucatarie, un dormitor, o baie, terasa si curte si poate gazdui 2 adulti – 6 case sunt compuse din living cu bucatarie, 2 dormitoare cu balcon, 2 bai, terasa si curte si pot gazdui 4 adulti – o casa este compusa din living cu bucatarie, 4 dormitoare cu balcon, 4 bai, terasa si curte si poate gazdui 8 adulti

Green Resort Bran

Ce spun oaspetii despre Green Resort Bran

“Liniste & verdeata, personal zambitor si tot timpul dornic sa ajute. Vilele au spatiu generos, cu zona de familie la parter si dormitoare la etaj. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar ( fierbator apa, cafetiera, plita, cuptor microunde).”
Review Booking – Livia

Cazare Green Resort Bran

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.