Luna Glamping – Glamping de lux in Tuzla la malul marii

Luna Glamping se afla undeva la malul Marii Negre intr-un loc superb. Cortul este decorat cu influente orientale si se afla in perfecta comuniune cu natura. Luna este locul perfect pentru cei care doresc sa peatraca o vacanta inconjurati de natura.

Locatie: Tuzla

Cazarea se afla in Tuzla, la 29 km de Vama Veche si ofera WiFi gratuit si o gradina.

Exista o baie privata complet echipata, cu dus si articole de toaleta gratuite. Oaspetii campingului de corturi pot utiliza o terasa.

Statiunea Mamaia este la 28 km de cazare, iar municipiul Constanta se afla la 19 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 42 km de cazare.

Ce spun oaspetii despre Luna Glamping

“Relaxare la superlativ! De la dimineti in care iti savurezi cafeaua pe terasa cocheta acompaniata de ciripitul pasarelelor, la dupa-amiezi lenese in hamac cu cartea preferata, culminand cu nopti feerice in care cuprinzi tot cerul. In Cort somnul este un rasfat, salteaua confortabila, pernele pufoase si aerul racoros de mare te afunda in visare la lumina calda a felinarelor. Baia este Wow, ceva cu adevarat unic, iar faptul ca ai baia ta este un mare plus. Vom reveni curand!”
Review Booking – Camelia

“Rasaritul soarelui, cantarea pasarilor dimineata, serenadele cu greierii seara si apusurile pastelate, toate foarte placute cu confortul oferit de tehnologia moderna. Exista acces la dusuri individuale cu apa calda, toalete, wifi. Acesta este locul perfect pentru a va deconecta de la matrice, asa ca luati pastila rosie si cautati cat de adanc este gaura iepurelui.”
Review Booking – Bogdan

Cazare Luna Glamping

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.