Casa Glod – Casa traditionala romaneasca aproape de Alba Iulia

cazari de vis

Casa Glod se afla la limita dintre judetele Alba si Hunedoara. Casa este construita in spiritul caselor traditionale romanesti. Exista 2 case care se pot inchiria individual, casa muzeu – cu 2 camere duble si casa scoala – cu 3 dormitoare duble

Locatie: 50 km de Alba Iulia

Casa Glod

La limita dintre judetele Alba si Hunedoara, Casa Glod si-a deschis portile pentru turistii care vor traiasca o experienta unica. Mestesugul caselor traditionale romanesti merita pastrat. De aceea am construit pentru sufletul nostru aceste case pentru ca traditia sa dainuie.

In total sunt 15 locuri de cazare iar cele 2 case se pot inchiria individualCASA MUZEU – cu 2 camere duble; SCOALA – cu 3 dormitoare duble, in fiecare camera se poate pune un pat suplimentar cu un extra cost.

Casa Glod

Fiecare camera are baia proprie chiar daca aceasta nu este mereu cu acces din camera,dar este in casa. Camerele sunt varuite in alb si emana multa curatenie si prospetime, mobilierul este foarte vechi dar reconditionat, elementele de decor sunt adunate de prin targuri si de pe la sateni, stravechiul este imbinat cu utilitatile moderne, pentru ca turistii sa nu simta lipsa unor lucruri de care nu se mai pot indeparta: apa curenta la chiuveta, calda pentru baie; posibilitatea sa faci o cafea sau un ceai; saltele umplute cu paie de ovaz si flori de lavanda si primenite periodic…va imaginati senzatia si mireasma, cand dormi…Nu se poate gati in case , ar fi si pacat sa gatesti intr-o casa de 200 de ani.

Casa Glod

Ce spun oaspetii despre Casa Glod

“Casa Glod nu este doar o cazare frumoasa ci este o experienta in sine. Gazdele insufletesc acel loc si îi confera o atmosfera aparte. Daca pana nu de mult localitatea se scalda in noroi, de cand a aparut casa Glod, zona prinde contur si parca se vede o umbra de speranta. Si vorba lui Arghezi : ” Din bube, mucegaiuri si noroi/Iscat-am frumuseti si preturi noi. “ Concluzia? Recomand cu mare caldura.”
Review Booking – Alexandru

Cazare Casa Glod

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.