Hai La Munte Bran – Cabana tip A cu pozitionare excelenta la poalele Bucegilor

cazari de vis

Hai La Munte Bran se afla în Bran si desi sunt situate intr-o zona turistica aglomerata, cabanele sunt o adevarata oaza de liniste, relaxare in intimitate si libertate, la poalele Bucegilor, foarte aproape de partia de ski Zanoaga

Locatie: Bran

Hai La Munte Bran

Cand lumea din jurul tau devine prea zgomotoasa, cand nu reusesti sa-ti mai auzi gandurile sau sa te aduni, cand ai nevoie sa te regasesti pe tine pentru a putea fi alaturi de ceilalti. Odata ajuns aici, ti deschide in fata o lume a contrastelor. Desi situate intr-o zona turistica aglomerata, cabanele sunt o adevarata oaza de liniste, relaxare in intimitate si libertate, la poalele Bucegilor, foarte aproape de partia de ski Zanoaga.

Cabana se afla in Bran si pune la dispozitie un restaurant, o gradina, acces direct la partiile de schi, acces gratuit la internet WiFi si vedere la oras. Cazarea se afla intr-o zona potrivita pentru ciclism si schi, iar oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.

Hai La Munte Bran

Cazarea are vedere la gradina si include 1 dormitor, un balcon, living, un TV cu ecran plat, o chicineta utilata, cu frigider si cuptor cu microunde, precum si 1 baie cu dus. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi prosoape si lenjerie de pat la un cost suplimentar.

La apartament exista facilitati de gratar. Cazarea furnizeaza un serviciu de inchiriere de echipamente de schi si un serviciu de inchiriere de biciclete.

Hai La Munte Bran

Ce spun oaspetii despre Hai La Munte Bran

“Locatia este superba! (arata exact ca in poze). Este locul ideal pentru cei in cautare de liniste si natura, intr-un decor realizat cu mult bun gust!”
Review Booking – Ionela

“O cabana noua si proiectata in inima padurii, separata de centrul satului dar foarte aproape, puteti comanda masa la cabana de la restaurantul „Bran Park” situat in centrul satului.”
Review Booking – Victor

Cazare Hai La Munte Bran

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.