Casa Domestic – Casa rurala renovata cu dotari moderne in Vistea de Sus

cazari de vis

Casa Domestic se afla in satul Vistea de Sus, care este un sat linistit situat la poalele celor mai inalti munti din Romania, in inima Tarii Fagarasului. Casa Domestic este pozitionata intr-un cadru rural autentic dar vine cu toate dotarile moderne la care v-ati astepta.

Locatie: Vistea de Sus

Casa Domestic

Casa Domestic se afla in satul Vistea de Sus, care este un sat linistit situat la poalele celor mai inalti munti din Romania, in inima Tarii Fagarasului, un tinut istoric transilvanean cu o istorie si o cultura diversificata. Aici, la mijlocul distantei dintre Brasov si Sibiu, in acest cadru natural impresionant, ne-am decis sa deschidem Casa de vacanta Domestic. I-am dat numele Domestic, deoarece este un loc pe care l-am gandit inca de la inceput sa devina a doua ta casa, intr-un cadru rural autentic, dar totodata cu dotari moderne.

Prin caracterul eclectic al interiorului si grija pentru detalii, am dorit sa obtinem diversitate, intr-un interior care depaseste limita trendurilor si sa cream un spatiu prietenos si intim. Fiecare isi poate alege camera lui preferata, fiecare fiind unica. Spatiul e perfect pentru o iesire cu familia, prietenii sau teambuilding-uri, iar zona e perfecta pentru relaxare si mici descoperiri, deoarece sunt multe de vazut.

Casa Domestic

📌📌📌📌 FOARTE IMPORTANT !!! SUNTEM DOG FRIENDLY 📌📌📌📌📌📌 ACCEPTAM : VOUCHERE DE VACANTA, TICHETE DE VACANTA, CARD VACANTA


Pe o raza de doar cativa kilometri ai rezervatii naturale, Transfagarasanul cu Balea Lac, herghelia de la Sambata de Jos, zona turistica si Manastirea de la Sambata de Sus, strandul si baza sportiva din Victoria, Aventura Park Dragus, sau poti alege sa faci un tur al bisericilor fortificate din zona care ofera o imagine idilica a peisajului cultural si arhitectural din sudul Transilvaniei (Carta, Cincsor, Cincu, Gherdeal, Agnita, Apold, etc).

Ce spun oaspetii despre Casa de vacanta Domestic

“Totul !!! Este o locatie exceptionala! Camere spatioase si curate cu paturi confortabile, living generos, bucatarie utilata cu absolut tot ce poti avea nevoie, zona de gratar, curte care iti ofera intimitate..”
Review Booking – Damaris

Cazare Casa de vacanta Domestic

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.