Conacul Mantescu – Conac asezat intr-un sat de munte linistit in inima Muntilor Carpati

cazari de vis

Conacul Mantescu este discret asezat intr-un sat rasfirat de munte de o frumusete care te vrajeste, in inima Muntilor Carpati, mai exact misteriosii Munti ai Buzaului. Sunt oportunitati nenumarate de plimbari in natura, fie sa vezi vestigii rupestre, biserica de lemn a satului – monument istoric – construita in 1758.

Locatie: Ruginoasa

Conacul Mantescu

Casa Mantescu este unicat, singura casa traditionala autentic restaurata in aceasta parte a Romaniei, un adevarat muzeu viu, care dainuie din 1916.


Conacul Mantescu este discret asezat intr-un sat rasfirat de munte de o frumusete care te vrajeste, in inima Muntilor Carpati, mai exact misteriosii Munti ai Buzaului. Sunt oportunitati nenumarate de plimbari in natura, fie sa vezi vestigii rupestre, biserica de lemn a satului – monument istoric – construita in 1758. Sau chiar si o plimbare in maiestuoasa gradina imbratisata de munti care ofera 360 de grade de panorama, piramida de piatra cu urme stravechi, ori chipul de zeu desenat nu se stie cand pe o culme de munte.

Conacul Mantescu

Zona ofera o bogatie de asemenea locuri pline de taine, ca si multa pace, relaxare si dor de aventura, fie pe cont propriu fie cu asistenta unui ghid profesionist care va poate introduce in tainele locului, la solocitarea in prealabil a dvs. Va asteptam sa ne contactati pentru a va sugera o multitudine de activitati in functie de interesul dvs si de abilitatile fizice.

Conacul Mantescu

Ce spun oaspetii despre Conacul Mantescu

“De cind am ajuns a fost o surpriza. Casa era superba, liniste, peisajul superb totul. A fost pastrat stilul local. Nu ne-a lipsit nimic. Cine vrea lapte de vaca proaspat, sa ceara, i se va da, contra cost.”
Review Booking – Gheorghe

Cazare Conacul Mantescu

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.