Mesendorf – Case traditionale transilvanene renovate

Mesendorf

Mesendorf este un loc unde putem experimenta viata rurala din Transilvania. Aflata intre Brasov si Sighisoara, ascunsa in spatele unei usi saxone, Mesendorf Gasthaus ofera un prilej de evadare din stresul cotidian .

Locatie: Mesendorf

Mesendorf

Toate camerele acestui B&B au dulap. Proprietatea ofera zilnic un mic dejun tip bufet. Toate camerele au baie privata.

In zona se pot desfasura diverse activitati, precum ciclism si drumetii. Printre alte activitati disponibile se numara plimbari prin padure si observarea faunei salbatice, excursii la obiectivele culturale UNESCO, plimbari in sat, plimbari cu carute trase de cai sau excursii la mestesugari si producatori traditionali.

Ce spun oaspetii despre Mesendorf

“Totul este superb, curtea si gradina foarte bine ingrijite, biblioteca minunata, atmosfera perfecta pentru un weekend relaxant!”
Review Booking – Alexandra

“O locatie minunata daca vrei sa petreci cateva zile in liniste, sa intalnesti oameni noi random cu care sa poti aborda diferite subiecte. Mesele de tip bufet foarte bune, gasesti sigur ceva pe placul tau si sigur ceva care sa te surprinda placut. In timpul zilei poti vizita satele din jur sau poti petrece o zi in liniste in faciliatile gazdei. De revenit!”
Review Booking – Mircea

Camerele foarte curate, curte si gradina superbe, gazdele foarte amabile si calde. Totul emana o energie extraordinara, o energie pozitiva. Locatia este reconditionata cu foarte mult bun gust. Vom reveni cu siguranta.
Review Booking – Bogdan

Cazare Mesendorf

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest