Casa Patru Anotimpuri – Cazare pentru cei pasionati de Delta, pescuit si confort ridicat – Dunavatu de Jos

cazari de vis

Casa Patru Anotimpuri este situata in localitatea Dunavatu de Jos si este locul potrivit pentru cei pasionati de Delta, pescuit si de o cazare cu un confort ridicat. Cazarile dispun de restaurant si o gradina mare de care se pot bucura toti oaspetii.

Locatie: Dunavatu de Jos

Casa Patru Anotimpuri

Oferind un restaurant si o gradina mare, Casa Patru Anotimpuri este situata in Dunavatu de Jos, in Delta Dunarii, la 40 km de Tulcea. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Parcarea privata este gratuita. De asemenea, se ofera un mic dejun englezesc complet.

Toate unitatile de cazare au aer conditionat, TV prin cablu si dulap si sunt decorate cu elemente traditionale si moderne. Unele ofera si o canapea. Baile au dus.

Restaurantul serveste preparate traditionale si dietetice, pe baza de peste proaspat si legume organice din gradina proprietatii. De asemenea, cazarea are un bar, iar cel mai apropiat magazin se afla la aproximativ 50 de metri.

Oaspetii pot inchiria barci private pentru excursii pe Dunare, pentru pescuit si pentru privitul pasarilor. Proprietatea este la 5 km de Manastirea Halmiris.

Casa Patru Anotimpuri

Drumul pana la pensiune este accesibil cu masina, pe sosea asfaltata. Masinile pot fi parcate in curtea proprietatii si tot din curte se pleaca in excursii organizate cu barcile pensiunii. Unul din canalele principale ale Deltei traverseaza proprietatea, astfel turistii pot pescui si de pe mal.

Ce spun oaspetii despre Casa Patru Anotimpuri

“Mancarea de la restaurant a fost foarte buna. Mancare din peste. De incercat ciorba traditionala de la ei din zona si plimarile cu barca pe care le puteti gasi la proprietate. Conditiile de cazare foarte bune.”
Review Booking – Ana

Cazare Casa Patru Anotimpuri

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.