Ursa Mica – Glamping cu vedere 360 care iti taie respiratia in Sirnea

cazari de vis

Ursa Mica Glamping Resort se afla situata pe un deal in apropiere de satul Sirnea, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania. Pozita glamping-ului ofera o vedere de jur imprejur care iti taie respiratia. Ursa Mica este o experienta care nu trebuie ratata.

Locatie: Sirnea

Ursa Mica

Ursa Mica Glamping Resort se afla in Ciocanu si ofera acces gratuit la internet WiFi, un restaurant, un bar si o gradina.Unele unitati au zona de relaxare si/sau terasa.

La acest camping cu corturi este disponibil zilnic un mic dejun à la carte. Resortul ofera diferite facilitati de wellness, precum sauna si cada cu hidromasaj.

Ursa Mica

Oaspetii pot juca tenis de masa la proprietate sau pot face ciclism in imprejurimi. Brasov este la 44 km de resort, iar Poiana Brasov este la 38 km.

Ce spun oaspetii despre Ursa Mica

“Este impresionant ce au creat proprietarii din acest resort. O oaza de placere si relaxare in mijlocul naturii. Un concept care pune pauza vietii stresante si obositoare de zi cu zi si iti oferta si la propriu, si la figurat, o gura de aer curat. Personalul este extrem de amabil si gata sa sara in ajutor, nu te simti neaparat ca un simplu vizitator ci parte din comunitatea lor. Pentru copii exista locuri de joaca si mult spatiu de alergat si explorat. Corturile sunt ceva WOW, baile foarte curate iar mancarea extrem de gustoasa. Pentru mine a fost o experienta inedita si m-am bucurat de fiecare secunda petrecuta acolo.”
Review Booking – Raluca

Ursa Mica
Cazare Ursa Mica

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.