Raven’s Nest – Cazare izolata in mijlocul naturii , case traditionale si restaurant cu bucatarie organica

Raven’s Nest se afla intr-un loc spectaculos care ofera nenumarate posibilitati de explorare. Sunt multe obiective turistice în zona, la care poti ajunge pe jos de la Raven’s Nest. De exemplu, Rezervația Vanatorile Ponorului, Pestera Huda lui Papara din Muntii Trascau, Cascada Sipote si Poarta Zmeilor.

Locatie: Salciua, Alba

Raven’s Nest

Amplasat intr-o ascunzatoare de munte spectaculoasa, Raven’s Nest este refugiul perfect pentru a profita la maximum de in aer liber. Fie ca esti pregatit pentru o aventura memorabila sau pentru o evadare relaxanta, aici te vei reconecta cu mediul natural si vei descoperi Carpatii, precum si salbaticia Transilvaniei.

Pe langa cazarea neconventionala, la Raven’s Nest, veti gasi un restaurant cu o bucatarie organica inspirata din retete arhaice si un bar care ofera bauturi artizanale. Totul este conceput pentru a va transforma sederea intr-o experienta autentica, de calatorie ecologica si completa.

Raven’s Nest

Intindeti-va si relaxati-va pe un sezlong in timp ce observati natura inconjuratoare, iar daca aveti chef sa vizionati un film, avem decorul perfect in aer liber: un cinema sub stele.

Mergeti pe traseele de drumetii din jurul satului si, cand ati terminat, sari in cada cu hidromasaj, atat de convenabil amplasata pe o stanca. In timpul zilei, nu ezitati sa luati o carte de pe rafturile noastre si sa va relaxati intr-unul dintre hamacele din padurea noastra privata.

Nu uitati sa va aduceti chitara si vom incepe focul de tabara.
Inscrie-te pentru o experienta autentica, care vine cu o priveliste uimitoare!

Raven’s Nest

Ce spun oaspetii despre Raven’s Nest

“Literal, nu exista cuvinte pentru cat de incredibil este acest loc! Eu si sotul meu ne place sa calatorim si am venit sa vizitam Romania pentru a doua oara din SUA. Aveam asteptari mari, dar au fost depasite CU MULT. Serviciul pentru clienti, nivelul de interactiune din partea personalului, mai presus si dincolo de cazare, curatenie, mancare uimitoare si ca sa nu mai vorbim de privelisti au fost mai mult decat ne-am fi putut visa. Vom face o prioritate revenirea din cauza cat de uimitoare a fost aceasta experienta!”
Review Google – Alexis Walsh

Cazare Raven’s Nest

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.