Cabana Lacrimioara – Cabana izolata si vedere la munte in Sambata de Sus langa Brasov

Cabana Lacrimioara se afla in localitatea Sambata de Sus si reprezinta o alegere excelenta daca doriti sa petreceti cateva zile intr-o locatie izolata si extrem de linistita in conditii excelente.

Locatie: Sambata de Sus

Cabana Lacrimioara

Oferind WiFi gratuit si vedere la munte, Cabana Lacrimioara este o casa de vacanta situata in Vistisoara. Proprietatea este la 78 km de Bran si ofera vedere la rau. Parcarea privata este gratuita.

Unitatea are bucatarie cu frigider si plita, precum si baie privata. Aceasta casa de vacanta asigura lenjerie de pat si prosoape. Facilitatile oferite includ un gratar.

Sambata de Sus la 8 km. Cabana Lacrimioara se afla la 96 km de Fundata si la 90 km de Moieciu de Sus. Zona din jur este apreciata de amatorii de drumetii si pescuit. Aeroportul International Sibiu este situat la 90 km de proprietate.

Cabana Lacrimioara

Ce spun oaspetii despre Cabana Lacrimioara

“Locatia excelenta, superba curtea! Nu este departe de sosea, dar destul de izolata cat sa nu deranjam sau sa ne deranjeze nimeni. In curte e un foisor incapator si luminat unde am putut sta lungi perioade, leaganul foarte relaxant si paraiasul care trece prin curte – perfect! Loc de gratar, ceaun, bine organizate toate cat sa ne fie usor. Bonus au fost 2 pisici mici, de 2 luni, care au fost extrem de dragalasi.”
Review Booking – Andra

“O locatie excelenta daca vreti sa petreceti un week-end sau o saptamana chiar, suficient de izolat, o zona foarte linistita, conditii excelente. In plus, o gazda primitoare, care iti va face sederea foarte placuta. Recomand cu multa caldura!”
Review Booking – Claudiu

Cazare Cabana Lacrimioara

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest