Cabana Berg – Cabana construita in stil scandinav si asezata intr-o locatie spectaculoasa aproape de Cluj

Cabana Berg se afla in satul Paltinei la aproximativ 30km de Cluj. Cabana este construita in stil scandinav si este asezata intr-o locatie spectaculoasa. Peretii de sticla ofera o vedere deosebita asupra peisalului din jurul cabanei. 

Locatie: Paltinei

Cabana Berg

Cabana se afla in comuna Somesu Rece (sat Paltinei). Designul aparte, cu pereti de sticla, ofera posibiliatea de a va bucura de peisajul deosebit si in conditii de vreme rece sau nefovorabila.

Cabana poate gazdui pana la 10 persoane dupa cum urmeaza: 4 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie, si 2 locuri pe o canapea extensibila cu acces la baia care deserveste zona de zi. Oaspetii au acces la bucataria complet utilata si pentru cei doritori, se poate pune la diapozitie ciubarul cu spatiu pentru 10 persoane (contra cost).

Cabana Berg

Cluj Arena este la 29 km de Cabana Berg, iar Palatul Banffy se afla la 31 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, situat la 37 km de proprietate.

Ce spun oaspetii despre Cabana Berg

“Locatia este excelenta, un echilibru perfect intre traditional si modern. Locatia este foarte bine gandita, confortabila, cu o panorama excelenta. Nu ne-a lipsit nimic, iar gazda e foarte primitoare si ospitaliera. Sunt multe detalii mici care fac diferenta. Este una dintre cabanele memorabile 🙂 Sigur vom reveni!”
Review Booking – Alex

Cabana Berg
Cazare Cabana Berg

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.