Akasha Retreat – Cazare cu priveliste extraordinara, ciubar, sauna si yoga in satul Pestera

Akasha Retreat este locul perfect pentru a te reconecta cu tine si cu natura. Se afla in Parcul National Piatra Craiului si iti pune la dispozitie numeroase activitati de relaxare. Aici poti ss participi la lectii de yoga si meditatie in grup, poti vizita imprejurimile pe o bicicleta electrica, ai posibilitatea sa-ti programezi o sedinta de masaj sau poti opta pentru o sauna traditionala.  

Locatie: Pestera

Akasha Retreat

Akasha Retreat se afla in Parcul National Piatra Craiului, in satul Pestera, la 1000 m altitudine, judetul Brasov. Ofera o priveliste frumoasa, terasa la soare, spatii de relaxare in aer liber, o gradina de permacultura, o sauna si terapii de relaxare precum masaje, cursuri de yoga la care te poti inscrie la receptie in timpul sederii. Pranzul si cina bufete sunt servite la un program fix si includ 10 tipuri de preparate sanatoase cu ingrediente locale si preparate din bucataria internationala, cu un meniu care se schimba in fiecare zi.

Akasha Retreat

Bucurati-va de privelistile panoramice ale muntilor Transilvaniei, Piatra Craiului, pentru o experienta holistica si timp petrecut in aer liber. Camerele in stil boutique au decor romantic si tonuri linistitoare inspirate de natura, precum si vedere la munte. Acestea au bai private cu articole de toaleta gratuite, unele au balcon. Proprietatea ofera activitati zilnice, cum ar fi cursuri de yoga, meditatie ghidata, impamantare, cinema in aer liber si excursii de drumetii. Conceptul Akasha este de a asigura odihna si vindecare completa, deoarece astfel de televizoare nu sunt furnizate in dormitoarele noastre.

Akasha Retreat

Ce spun oaspetii despre Akasha Retreat

“Un colt de rai, administrat de niste oameni extraordinari. O locatie care ofera clar ceva diferit de ceea ce exista in zona. Mancare ffff buna, dar mai ales gustoasa, in mare parte organica sau pregatita cu ingrediente locale. O casa cu multa liniste, atmosfera intima, perspectiva de vis. Curat, cearsafuri impecabile, personal amabil. Proprietarii sunt niste oameni minunati, foarte atenti la detalii, prompti si niste companii foarte placute.”
Review Booking – Corina

Cazare Akasha Retreat

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.