My Little Village – Tiny house cu terasa si priveliste minunata inconjurata de natura in satul Poiana Marului

La My Little Village, cazarea devine o experienta unica in armonie cu natura, care devine parte integranta a vietii noastre. Aceasta ofera ocazia de a ne relaxa si de a ne regasi, dar si de a ne bucura de aventuri in aer liber. Este o combinatie perfecta intre ecoturism si individualism si este cea mai buna alegere pentru cei care iubesc natura si pentru cei care cauta aventuri in munti.

Locatie: Poiana Marului

My Little Village

My Little Village este mai mult decat o cazare. Este o experienta in armonie cu natura, iar natura este parte din viata noastra. Este relaxare, aventura, regasire. Este o combinatie de ecoturism si individualism. My Little Village este cea mai buna evadare montana atat pentru iubitorii de natura, cat si pentru cei care cauta aventuri.

My Little Village

Castelul Bran – distanta de 13 km – Castelul Bran reprezinta unul dintre cele mai importante vestigii din Romania care a reusit sa faca anconjurul lumii datorita unei conservari foarte bune, frumusetii si legendei contelui Dracula din Transilvania. Poiana Brasov – distanta 24 km – Poiana Brasov este una dintre statiunile montane de renume din Romania. Statiunea pune la dispozitie 12 partii de ski cu diferite niveluri de dificultate, un relief ideal pentru trasee montane.

Cei ce doresc sa evadeze in natura si sa se bucure de privelisti superbe, le este recomandat traseul de la Poiana Brasov spre Cabana Postavarul. Nimic nu este mai revigorant decat o drumetie de cateva ore prin padure. Traseul pana la Cabana Postavarul este usor de parcurs, fiind de o distanta de aproximativ 4 kilometri. Dino Parc Rasnov – distanta de 15 km – zona de agrement si muzeu in aer liber.

My Little Village

Ce spun oaspetii despre My Little Village

“Casutele sunt amplasate in mijlocul naturii intr-o zona superba si dispun de strictul necesar. Patul foarte comod, caldura suficienta in camera, apa calda la baie. Terasa fiecarei casute este dotata cu o masa si scaune, un balansoar si o umbrela de soare. Alaturi, pe pajiste, va puteti relaxa in hamac, cu privelistea perfecta a dealurilor si muntilor in fata. Nu exista optiunea de mic dejun, dar puteti folosi frigiderul pentru ceva basic. Eu mi-am adus o cana fierbator pentru cafea, acolo era o plita, dar nu arata grozav. Exista de asemenea chiuveta pentru spalat vasele si farfurii, cani, pahare. Am comunicat foarte bine cu gazda, iar d-na Ligia care se ocupa de casute a fost mereu saritoare si m-a ajutat cu orice am avut nevoie.”
Review Booking – Ana

Cazare My Little Village

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.