Valea Verde – Cazare cu piscina exterioara sezoniera, bar, terasa si gradina superba in Cund

cazari de vis

Valea Verde se afla in localitatea Cund la 43 km de Targu Mures. Cazarea ofera piscina exterioara sezoniera, bar, terasa si o gradina superba. 

Locatie: Cund

Valea Verde

Valea Verde Retreat Transilvania se afla in Cund si are o piscina sezoniera in aer liber, o gradina, bar si terasa. Printre facilitatile disponibile la proprietate se numara un restaurant, receptie deschisa nonstop, room service si acces gratuit la internet WiFi. Oaspetii au la dispozitie un serviciu de concierge si depozit de bagaje.

Aceasta proprietate pune la dispozitie camere individuale raspandite prin tot satul Cund. Apartamentele se afla in cladirea principala, iar camerele sunt situate la 300 – 500 de metri de receptie sau de restaurant.

Valea Verde

Hotelul ofera mic dejun continental sau vegetarian.

Valea Verde Retreat Transilvania are loc de joaca pentru copii. Zona din jur este renumita pentru drumetii si ciclism. Proprietatea ofera serviciu de inchirieri auto si de biciclete.

Resortul se afla la 43 km de Targu Mures si la 30 km de Sighisoara. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Transilvania Targu Mures, situat la 35 km de hotel. Proprietatea ofera serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Valea Verde

Ce spun oaspetii despre Valea Verde

Am sarbatorit aniversarea de 10 ani la acest resort si a fost o locatie pe masura. Daca vrei sa petreci cateva zile linistita, sa te deconectezi in mijlocul naturii si sa uiti de viata agitatia din oras intr-un decor romantic, este locul perfect. Camerele sunt pitoresti si curate dar in acelasi timp au o eleganta a vremurilor de demult. Restaurantul este de vis atat ca si decor, ambianta si muzica, cat si din punct de vedere al meniului. Personalul a fost foarte amabil si profi.
Review Booking – Ioana

Cazare Valea Verde

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.