Casuta Bunicii – Pensiune in stil traditional romanesc aproape de Bran in mijlocul naturii

Casuta Bunicii este situata la cativa kilometri distanta de Castelul Bran, este o mostra de traditie romaneasca autentica si se adreseaza celor care vor sa se bucure de farmecul vietii la munte.

Locatie:  Bran 

Casuta Bunicii

Pensiunea este construita in stil traditional romanesc. Are o asezare linistita in Simon, la 8 km de Castelul Bran si la 12 km de partia de schi Zanoaga.

Cladirea este renovata, are o vechime de peste 100 de ani si este inconjurata de o gradina cu facilitati de gratar. Oaspetii se pot relaxa langa semineul din livingul pensiunii si pot folosi bucataria complet utilata.

Casuta Bunicii
Casuta Bunicii

Gara Rasnov este la 20 km de Pensiunea Casuta Bunicii.

Ce spun oaspetii despre Casuta Bunicii

” Casuta se afla intr-o zona de poveste!! Peisajul pitores este ceva parca rupt din basme. Casuta este dotata cu absolut tot ce iti poti dori iar arhitectura si stilul traditional romanesc se pot observa in atentia foarte mare la detalii.Vesela din lut cu Strachini si ulcele plus Ladita din 1910 si mobilierul din lemn pictat te trimite inapoi in timp cu cel putin 150 ani.
Proprietarul, Domnul Ciprian, este un om extraordinar si indiferent de ce nevoi sunt sus pe munte , vine in maxim 20 min.Este foarte respectuos si face totul cu suflet mai ales intampinarea oaspetilor cu caldura este unul din lucrurile care conteaza cel mai mult.
Recomandam 100% si totodata multumim proprietarilor pentru vacanta noastra de vis !!!!”

Review Booking – Alexandra

Cazare Casuta Bunicii

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.