Hotel Balvanyos – Hotel cu piscine, saune, bai de abur aproape de lacul Sfanta Ana

cazari de vis

Grand Hotel Balvanyos se afla intr-o zona linistita, inconjurata de paduri, intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, la mai putin de 10 km de lacul Sfanta Ana. Amplasat printre izvoarele naturale si brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se intinde pe mai mult de 2000 de metri patrati si are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi si o camera de sare.

Locatie: Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos se afla intr-o zona linistita, inconjurata de paduri, intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, la mai putin de 10 km de lacul Sfanta Ana. Accesul la spa este gratuit.

Toate camerele elegante sunt mobilate in stil modern si au vedere panoramica la Masivul Ciomatu. Unitatile spatioase de la Grand Hotel Balvanyos sunt dotate cu minibar, aer conditionat, TV cu ecran plat si internet prin cablu gratuit. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Amplasat printre izvoarele naturale si brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se intinde pe mai mult de 2000 de metri patrati si are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi si o camera de sare. Sala de fitness moderna este punctul de pornire si de sfarsit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj si terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspetii se pot bucura de gustari sanatoase la Spa Café.

Restaurantul hotelului Grand Balvanyos ofera specialitati tipic romanesti si regionale. Oaspetii pot comanda meniuri pentru diete speciale si pranzuri la pachet. Cafeneaua eleganta serveste cafea aromata, ceai si o gama larga de bauturi.

Proprietatea ofera un serviciu de inchiriere de biciclete, iar regiunea este populara printre iubitorii de drumetii. Pestera Puturoasa se afla la 15 minute de mers pe jos. Gara din Baile Tusnad este la 16 km.

Ce spun oaspetii despre Hotel Balvanyos

“Micul dejun de calitate cu diversitate mare, am apreciat ca hotelul s-a organizat bine si pentru a evita aglomeratia la micul dejun accesul s-a facut in baza unei programari pe ore. Cina de la hotelul Fork a fost de calitate si cu servire buna. Zona de Spa: cum multe optiuni, cam aglomerata si multi oameni plecau de la Spa si isi pastrau sezlongurile ocupate, astfel ca era greu sa gasesti un sezlong liber. Probabil ca hotelul poate gandi niste solutii pentru a descuraja acest obicei prost al oamenilor.”
Review Booking – Raul

Cazare Hotel Balvanyos

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.