Hetvezer – Cazare cu piscina si iaz de pescuit inconjurata de padure aproape de satul Sub Cetate

Hetvezer este inconjurat de păduri si zone rurale si ofera un cadru linistit. Facilitate are o piscină si un iaz de pescuit. Toate camerele au un balcon. Gradina mare are o zona de fotbal si parcare gratuita.

Locatie: Sub Cetate

Hetvezer

Inconjurat de paduri si zone rurale, Hétvezér Panzió ofera un cadru linistit, o piscina si un iaz de pescuit. Toate camerele au un balcon. Gradina mare are o zona de fotbal si parcare gratuita securizata.

Camerele de la Hétvezér Panzió sunt decorate frumos si au mobilier din lemn. Toate ofera o baie privata cu un dus.

Hetvezer

Printre alte voci de la pensiune se numara Wi-Fi gratuit, bas, tenis de masa, darts si.

Proprietatea se afla chiar langa drumul principal si la 2 minute cu masina de satul Sub Cetate. Acolo veti gasi magazine si restaurante.

Hetvezer

Ce spun oaspetii despre Hetvezer

“Cel mai important lucru fiind personalitatea gazdelor, am avut parte de o bunatate de nota 10 din partea lor, sprijin si intotdeauna la dispozitia clientilor, ceea ce a facut sederea placuta.Beneficiile pensiunii au fost perfect amenajate, intretinute si la dispozitia tuturor clientilor.Legat de regiune, locuri minunate, punct pus pe natura si multe locuri de vizitat.Suntem foarte recunoscatori pentru toata sederea noastra minunata!”
Review Booking – Andrei

Cazare Hetvezer

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest