Wild Cottage – Cabana localizata pe un deal superb cu vedere la muntii Piatra Craiului in Poiana Marului

Cabana Wild Cottage se afla in Poiana Marului, Brasov si este localizata pe un deal superb cu vedere la muntii Piatra Craiului.

Locatie: Poiana Marului

Wild Cottage

Formata din trei dormitoare cu paturi duble, doua bai moderne, un living spatios cu zona de dining si o bucatarie complet utilata, o terasa la etaj si o curte cu suprafata mare, cabana Wild Cottage Poiana Marului, Brasov, este asezata pe unul dintre cunoscutele dealuri ale localitatii cu vedere la muntii Piatra Craiului.

Acest loc este perfect pentru cei care iubesc muntii si natura salbatica.

Wild Cottage

Ce spun oaspetii despre Wild Cottage

“Locatia minunata, privelistea superba, energie buna si armonie, vacanta de vis, gazde amabile, natura unicat, cabana cu tot ce ai nevoie si chiar mai mult, spatiu verde generos, multe locuri de relaxare si joaca, peisaje extraordinare oriunde te uiti!”
Review Google – Chris Gavrila

“Locatia excelenta, foarte curat, gazdele foarte amabile, discrete, lenjeria de pat si prosoapele calcate ne-au fost puse la dispozitie de cate ori am avut nevoie. Multumim pentru tot si nu vom revedea la anul!”
Review Google – Roxana Niculescu

Cazare Wild Cottage

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest