Cozy Forest Chalet – Cabana inconjurata de padure in apropiere de cetatea Rasnov

Cozy Forest Chalet se afla intr-o zona rezidentiala sigura in apropiere de cetatea Rasnov. Cabana este inconjurata de padure si reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta de vis. Cazarea dispune de 3 dormitoare.

Locatie: Rasnov

Cozy Forest Chalet

Cosy Forest Chalet se afla la aproximativ 8 km de Dino Parc si asigura cazare cu un ceainic, o terasa si vedere la gradina. Acest chalet ofera acces gratuit la internet WiFi, bucatarie comuna si parcare privata gratuita.

De asemenea, acest chalet cuprinde 3 dormitoare, TV cu ecran plat si canale prin cablu, zona de luat masa, bucatarie complet utilata, 4 bai si balcon cu vedere la rau. Se asigura prosoape si lenjerie de pat.

Oaspetii au la dispozitie facilitati de gratar. Proprietatea are o zona comuna de lounge si gradina, iar oaspetii se pot bucura de drumetii si schi in apropiere.

Cetatea Rasnov este la 8 km de Cosy Forest Chalet, iar Pestera Valea Cetatii se afla la 10 km.

Cozy Forest Chalet
zy

Ce spun oaspetii despre Cozy Forest Chalet

“Casa perfect adaptata, intretinuta si echipata pentru un sejur la munte. Priveliste frumoasa, aer curat, loc izolat, cu multa liniste. Totul perfect. Voi reveni! Excelent plasata pentru vizite (Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Zoo Brasov, oras Brasov) si drumetii (catre Predeal sau Poiana Brasov din Cheile Rasnoavei). BRAVO!”
Review Booking – Cristian

Cazare Cozy Forest Chalet

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.