Zabola – Pensiune cu un domeniu privat de 500 de hectare aproape de Covasna

cazari de vis

Situata intr-o zona pitoreasca din Zabala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate – Transylvania este o pensiune gazduita de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o pasune si o padure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilitati de drumetii si calarie, precum si o sauna

Locatie: Zabala

Zabola

Situata intr-o zona pitoreasca din Zabala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate – Transylvania este o pensiune gazduita de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o pasune si o padure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilitati de drumetii si calarie, precum si o sauna.

Camerele amenajate individual au baie privata si vedere la gradina. La un cost suplimentar se poate oferi un patut de copii dotat cu lenjerie de pat.

Proprietatea este detinuta de o familie transilvaneana nobila si include un castel care dateaza din secolul al XVI-lea si 4 cladiri anexe. In toate zonele proprietatii se ofera WiFi gratuit. Oaspetii au la dispozitie 7 zone de luat masa, dintre care 3 in interior, 2 pe terase si 2 in aer liber. Sala de mese si lounge-ul sunt amenajate in vechile grajduri, situate la 250 de metri de cladirea principala, pe cealalta parte a lacului. Alte facilitati de la Zabola Estate – Transylvania includ o gradina cu un loc de joaca pentru copii.

Zabola

In plus, exista un restaurant a la carte. Micul dejun poate fi servit la pat, la un cost suplimentar. De asemenea, oaspetii se pot bucura de mancaruri si bauturi in camera, in pavilionul sezonier din padure sau in parcul privat.

Personalul poate organiza diverse activitati, printre care observare de ursi, plimbari cu trasura trasa de cai si drumetii prin salbaticia naturii. In plus, se ofera parcare privata gratuita. Zabola Estate – Transylvania este la 1 ora de mers cu masina de lacul Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania.

Zabola
zab

Ce spun oaspetii despre Zabola

“locație superba in mijlocul naturii. Un loc in care ar reveni oricând. amenajări superbe, camere unice cu paturi uriașe. Lumânări și detalii vintage. restaurant Grozav cu mâncare reinterpretată și foarte gustoasa. ai o mulțime de lucruri de făcut in domeniu. se pot face și drumeții in zona. Acces restricționat celor care nu au cazare. Totul este de vis!”
Review Booking – Ileana

Cazare Zabola

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest