Top 10 cazari in Thassos pe malul marii

Thassos, cunoscut si sub numele de Thasos, este o frumoasa insula greceasca situata in Marea Egee de Nord. Cunoscut pentru apa sa cristalina, plajele cu nisip si satele pitoresti, Thassos este o destinatie populara de vacanta pentru turisti din intreaga lume. Daca planificati o calatorie in Thassos si cautati un resort cu vedere la mare, iata zece dintre cele mai bune optiuni pentru o cazare in Thassos pe malul marii

1. Alexandra Beach Spa Resort

cazare thassos pe malul marii

Acest resort luxos este situat pe plaja uimitoare din Skala Potamia. Ofera o gama larga de facilitati, incluzand o piscina in aer liber, un spa si mai multe optiuni de dining. Camerele sunt spatioase si bine dotate, cu mobilier confortabil si vederi frumoase.

Cazare Alexandra Beach Spa Resort

2. Thassos Hotel

cazare thassos pe malul marii

Acest hotel fermecator este situat in inima Limenas, capitala insulei Thassos. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa fie in centrul actiunii. Hotelul are un frumos gradin, o piscina si un restaurant care servește bucătărie locala.

Cazare Thassos Hotel

3. Giola Bungalows Sirines

cazare thassos pe malul marii

Aceasta este o alegere perfecta pentru cei care cauta o vacanta mai relaxanta si mai linistita. Bungalow-urile sunt situat in locatie linistita langa mare si au vederi uimitoare asupra peisajului din jur. Sunt dotate cu toate facilitatile necesare si sunt perfecte pentru familii.

Cazare Giola Bungalows Sirines

4. Green Sea Apartments

cazare thassos pe malul marii

Aceste apartamente sunt situat in satul fermecator Skala Potamia. Sunt amplasate intr-o locatie linistita si ofera vederi uimitoare spre mare si campia din jur. Apartamentele sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil.

Cazare Green Sea Apartments

5. Thassos Grand Resort

cazare thassos pe malul marii

Acest resort luxos este situat in sat linistit Skala Sotiros. Ofera o gama larga de facilitati, incluzand o piscina in aer liber, un spa si mai multe optiuni de dining. Camerele sunt spatioase si bine dotate, cu mobilier confortabil si vederi frumoase.

Cazare Thassos Grand Resort

6. Meli Suites

cazare thassos pe malul marii

Acest hotel este situat in satul fermecator Limenaria. Ofera o gama de suite luxoase cu vederi uimitoare ale marii si campiei din jur. Hotelul are o piscina in aer liber, un spa si mai multe optiuni de dining, facandu-l o alegere excelenta pentru cei care cauta o vacanta mai relaxanta si mai sofisticata.

Cazare Meli Suites

7. Stone House Skala Maries

cazare thassos pe malul marii

Acest hotel fermecator este situat in satul linistit Skala Maries. Ofera o gama de camere bine dotate cu vederi uimitoare ale marii si campiei din jur. Hotelul are un frumos gradin si o piscina, facandu-l o alegere excelenta pentru cei care cauta o vacanta mai relaxanta.

Cazare Stone House Skala Maries

8. Erodios Studios

cazare thassos pe malul marii

Aceste studiouri sunt situat in satul fermecator Limenaria. Ofera o gama de cazari confortabile si bine dotate cu vederi uimitoare ale marii si campiei din jur. Sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil.

Cazare Erodios Studios

9. Vathi Cove Luxury Resort & Spa

cazare thassos pe malul marii

Acest resort luxos se afla in satul linistit Skala Sotiros. Ofera o varietate de cazari luxoase cu vedere la mare si imprejurimile. Resortul are o piscina in aer liber, un spa si mai multe optiuni de dining, fiind o alegere ideala pentru cei care cauta o vacanta relaxanta si de lux.

Cazare Vathi Cove Luxury Resort & Spa

10. Alexandra Elegance Bridging Generations

cazare thassos pe malul marii

Acest resort luxos se afla in satul linistit Skala Potamia. Ofera o varietate de cazari bine echipate cu vedere la mare si imprejurimile. Resortul are o piscina in aer liber, un spa si mai multe optiuni de dining, fiind o alegere ideala pentru cei care cauta o vacanta relaxanta si de lux.

Cazare Alexandra Elegance Bridging Generations

Concluzie – Cazare Thassos malul marii

Aceste zece resort-uri sunt toate optiuni excelente pentru cei care cauta o vedere la mare in timpul unei vacante pe Thassos. Fiecare resort ofera facilitati si activitati unice, deci asigurati-va ca faceti cercetari si alegeti cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.