Cazare Limenas la apartament

In acest articol ne propunem sa va ajutam cu idei de cazare in Thassos Limenas. Ne vom concentra pe apartamente ideale pentru o familie de 4-5 persoane. Ca si criterii vom lua in considerarea apropierea de plaja Limenas, facilitati precum parcare si wifi precum si proximitatea fata de alte obiective turistice.

Bay View – Cazare Liemans

(110 Euro, 9.8 rating, 3 stele)

Cazare Limenas Thassos

Apartamentul Bay View se alfa la cativa pasi de plaja Limenas, 1,6 km de plaja Makryammos, 1,8 km de plaja Papias si 600 m de portul Thassos.

Facilitati: acces imediat la plaja, parcare gratuita, WiFi gratuit
Capacitate: 6 persoane
Pret: difera in functie de perioada, in lua Septembrie il puteti gasi cu 110 euro pe noapte.

Recomandari de la alti turisti

Mari : “In acest apartament ne-am simtit foarte bine, ca acasa! Apartamentul este spatios, curat si foarte frumos amenajat! Dna.Marina a fost foarte primitoare si ne-a adus chiar produse pentru micul dejun. Locatia este excelenta, pe malul marii si odata traversata strada esti practic pe plaja.”

Liz : “Totul a fost minunat! Peste așteptări. Locația este una dintre cele mai bune, marea este chiar peste strada, aproape de centrul orașului Limenas, port și multe restaurante. Apartamentul este minunat, perfect pentru 6 persoane. Probabil cel mai bun loc în Limenas.”

VEZI MAI MULTE DETALII

By the sea luxury suites – Cazare Liemans

(160 Euro, 9.7 rating, 4 stele)

Cazare Limenas Thassos

Cea de-a doua optiune de cazare este complexul By the sea luxury suites care se afla in Limenas la catvia pasi de plaja privata. Alte obiective aflate in proximitate sunt portul Thassos la 600m si Agios Athanasios la mai putin de 1 km.

Facilitati: micul dejun excelent , priveliste extraordinara, locatie exact langa malul marii, plaja privata, piscina, bar, parcare gratuita, wifi gratuit
Capacitate: 4 persoane
Pret: difera in functie de perioada, in lua Septembrie il puteti gasi cu 160 euro pe noapte.

Recomandari de la alti turisti

Rodica : “Locatia superba, camerele aranjate cu mult bun gust, micul dejun excelent si personalul super amabil, au făcut vacanta noastră minunata”

Lucian: “Locatia este excelenta: usor de gasit, parcare gratuita si plaja privata. Intrarea în mare nu este una cu nisip, prin urmare nu am folosit-o insa ne-am bucurat de serile tarzii pe sezlonguri, chiar pe malul mării, la cativa metri de hotel. Micul dejun a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am avut în calatoriile mele: diersitate mare, produse locale foarte bune si mancare de casa. Cafeaua a fost grozava. As veni din nou doar pentru micul dejun :)”

VEZI MAI MULTE DETALII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.