Plimbare cu gondola Sinaia

Sinaia cota 2000 - Partia Lapticiti 1

Sinaia este de obicei cea mai la idemana optiune pentru a tura rapida de ski. Intr-o zi buna poti ajunge din Bucuresti la gondola Sinaia in aproximativ 90 de minute.

Partiile de ski aflate in golul aplin de la cota 2000 pe Valea Dorului si Valea Soarelui sunt printre cele mai spectaculoase din tara. Altitudinea asigura temperaturi scazute pentru pastrarea stratului de zapada dar vine si cu un inconveninet major. Vantul bate cu viteza destul de mare in anumite zile iar instalatia poate functiona doar pana la 80 km/h. Din acest motiv instalatia nu functioneaza de foarte multe ori spre deosebire de altele precum cea din Azuga sau Predeal care sunt mai ferite fata de fortele naturii

Informatii gondola Sinaia

Inainte sa va duceti la gondola Sinaia va recomand cu caldura sa verificati pagina de facebook aici. Puteti gasi informatii in timp real despre starea de functionare a aplicatiei si puteti decide daca are sens sa mai mergeti pana acolo sau merita sa optati pentru alta varianta. Daca exista o prognoza de vant puternic va recomand sa nu va riscati sau sa va luati cartele cu puncte.

Prima zi de din sezonul de ski 2019 -2020 in Romania

E 6 decembrie 2019 si e prima zi de ski din acest sezon. Singurele partii deschise in acest moment sunt Lpatici 1 si 2 din Sinaia la cota 2000. Datorita zapezii naturale si a tunurilor care au functionat cateva zile, partiile s-au prezentat in conditii excelente. Fiind prima zi din sezon a fost foarte putina lume pe partie asa ca ne-am putut bucura de partii libere si vreme excelenta.

Coborare cu gondola Sinaia de la cota 2000

Ziua de ski s-a incheiat cu o coborare spectaculoasa prin plafonul de nori de la cota 2000. Nu am rezistat sa scot telefonul si sa impartasesc cu voi aceasta experienta deosebita.

Coborare cu gondola – Sinaia – Cota 2000 -> 1400

Daca v-a placut articolul nostru va invitam sa incercati si 10 pensiuni cu piscina din Romania sau cazare cazare cu piscina in Sinaia – top 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.