Cazare cu piscina in Sinaia – Top 10

In articolul de mai jos ne propunem sa oferim solutii pentru cei ce cauta o cazare cu piscina in Sinaia. Daca va doriti sa va relaxati dupa o zi lunga de ski sau dupa o drumetie mai lunga atunci va recomandam una din cele 10 variante alese de noi.

1. Hotel Sinaia

Hotel Sinaia - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Sinaia este alegerea preferata pentru o cazare cu piscina in Sinaia. Aflat pe strada comerciala principala din Sinaia, hotelul este recent renovat iar centrul de spa include o piscina interioara generoasa, jacuzzi si sauna.


Cazare Hotel Sinaia

2. Hotel Belmont

Hotelul Belmont - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Belmont se afla pe locul 2 in topul nostru. Printre facilitatile oferite de hotel putem enumera piscina interioara, hamam, restaurant, sala de fitness si club de noapte.


Cazare Hotel Belmont

3. Hotel Mara

Hotel Mara - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Mara se afla pe un deal inconjurat de muntii si paduri intr-o zona foarte linistita din Sinaia. Printre facilitatile oferite de hotel putem enumera psicina partial acoperita, sauna si jacuzzi.

Adancime piscina: porneste de la 1 metru din zona exterioara si ajunge pana la 2.5 metri in zona interioara.


Cazare Hotel Mara

4. Hotel International Sinaia

Hotel International Sinaia - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul International din Sinaia dispune de 2 piscine interioare si un centru spa. Printre alte facilitati putem enumera centrul de divertisment si restaurantul Panoramic cu o capacitate de 350 de persoane.


Cazare Hotel International Sinaia

5. Hotel Carpathia

Hotelul Carpathia - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Carpathia se afla in centrul statiunii Sinaia. Printre faciliatile oferite putem mentiona piscina interioara si centrul spa dotat cu doua saune.


Cazare Hotel Carpathia

6. Hotel Arca lui Noe

Hotel Arca lui Noe- Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Arca lui Noe se afla aproape de Castelul Peles si Manastirea Sinaia, intr-o locatie ce dispune de o vedere panoramica la muntii Bucegi. Oaspetii au la dispozitie o piscina interioara si o sauna. Printre alte facilitati putem enumera restaurantul cu tavan inalt si candelabre impresionante.


Cazare Hotel Arca lui Noe

7. Complex Hotelier COTA O MIE

Complex Hotelier COTA O MIE - Cazare Sinaia cu piscina

Complex Hotelier COTA O MIE se afla la aproximativ 7 km Sinaia intr-o zona foarte linistita. Hotelul dispune de o piscina interioara, sala de jocuri si bar.


Cazare Complex Hotelier COTA O MIE

8. Hotel Boutique Belvedere

 Hotel Boutique Belvedere - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelului Boutique Belvedere se afla la 800 de metri de Castelul Peles si la 1 km de centrul orasului Sinaia. Hotelul dispune de un centru spa dotat cu o piscina interioara.


Cazare Hotel Boutique Belvedere

9. Hotel Pestera

Hotel Pestera - Cazare Sinaia cu piscina

Hotelul Pestera se afla in Moroeni la 1600 de metri altitudine, pe Platoul Bucegi, la doar 300 de metri de traseele pentru drumetii si telecabine. Hotelul dispune de o piscina interioara, o sauna si jacuzzi


Cazare Hotel Pestera

10. Casa cu Lavanda

Casa cu Lavanda - Cazare Sinaia cu piscina

Casa cu Lavanda se afla in Sinaia, la 700 de metri de Castelul Stirbey. Cazarea dispune de o piscina acoperita.


Cazare Casa cu Lavanda

Cauti si altceva?

Daca v-a placut articolul nostru va invitam sa incercati si 10 pensiuni cu piscina din Romania, cazare in Brasov cu piscina – top 13 sau 100 cazari de vis in Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest