10 pensiuni cu piscina in Romania

pensiuni cu piscina

Romania are multe pensiuni cu piscina despre care foarte putini dintre noi am auzit. In articolul care umreaza ne propunem sa va prezentam locatiile noastre preferate. Am facut o selectie riguroasa in functie de calitatea piscinei, peisaj, locatie si cazare. Daca nu vreti sa va petreceti anotimpul calduros in aglomeratia de la Mamaia puteti cu usurina sa optati pentru una din pensiunile cu piscina de mai jos.

1. Pensiunea Pastravaria Alex

 pensiuni cu piscina

Pastravaria Alex se afla in satul Mara la 38 km de Baua Mare. Pensiunea este dotata cu piscina cu o vedere minunata. Alte facilitati cuprind restaurant, bar, gradina si parcare gratuita.

Locatie: Sat Mara
CAZARE PENSIUNEA PASTRAVARIA ALEX
2. Hotel Castel Transilvania

 pensiuni cu piscina

Castel Transilvania este una dintre pensiunile cu piscina care ne-a placut cel mai mult. Am fost impresionati de stilul arhitectural de inspiratie medievala si de psicina deosebit de mare si de frumoasa.

Locatie: Baia Mare
CAZARE HOTEL CASTEL TRANSILVANIA
3. Paradisul Transilvaniei

Paradisul Transilvaniei - pensiuni cu piscina

Paradisul Transilvaniei se afla în Blaj, la daor 46 km de Medias. Resortul dispune de piscina in aer liber si hamam. Locatia este foarte frumoasa si linistiata iar piscina este inconjurata de un gazon suberb.

Locatie: Blaj
CAZARE PARADISUL TRANSILVANIEI
4. Pensiunea Ecaterina

 pensiuni cu piscina

Pensiunea Ecaterina se afla pe malul Dunarii, aproape de Porţile de Fiersi de granita dintre România şi Serbia. Piscina exterioara ofera o priveliste superba spre Dunare. Apa din piscina este incalzita folosind panouri solare.
E bine de stiut ca tot de la pensiune puteti inchiria ski-jet sau puteti sa organizati excursii cu o ambarcatiune.

Locatie: Brezeasca
CAZARE PENSIUNEA ECATERNIA
5. Castelnor

 pensiuni cu piscina

Castelnor se afla in Paltinis si ofera turistilor o piscina extraordinara pe timp de vara. De mentionat ca pensiunea dispune si de piscina interioara care poate fi folosita indiferent de anotimp.

Locatie: Paltinisi
CAZARE CASTELNOR
6. Pensiunea Apuseni Wild

 pensiuni cu piscina

Pensiunea Apuseni Wild este situata in Remeti si dispune de o piscina sezoniera in aer liber. Pensiunea ofera posibilitatea de a inchiria biciclete pentru cei care doresc sa exploreze zona inconjuratoare. O alta facilitate este o cada cu hidromasaj.

Locatie: Remeti
CAZARE PENSIUNEA APUSENI WILD
7. Cabana Barlogu

 pensiuni cu piscina

Cabana Barlogul se afla la 30 de minute de Cluj-Napoca si dispune de o piscina infinity cu apa incalzita. Vederea extraordinara din infinity pool face sa merite pretul putin piperat. Cabana se poate inchiria in intregime cu 3500 RON pe noapte si poate gazdui 30 de persoane. Daca aveti un grup mare de prieteni si vreti sa petreceti cateva zile de vis la piscina inconjurati de o vedere extraordinara atunci cabana Barlogul este locul ideal.

Locatie: Cluj-Napoca
CAZARE CABNA BARLOGU
8. Sanderson Luxury Apartments

 pensiuni cu piscina

Aflata in Miercurea-Ciuc, Sanderson Luxury Apartments ofera vizitatorilor o piscina exterioara si un teren de tenis. Apartamentul este dotat cu balcon, terasa si baie de spa.

Locatie: Miercurea-Ciuc
CAZARE SANDERSON LUXURY APARTMENTS
9. Hetvezer

 pensiuni cu piscina

Hetvezer este inconjurat de păduri si zone rurale si ofera un cadru linistit. Facilitate are o piscină si un iaz de pescuit. Toate camerele au un balcon. Gradina mare are o zona de fotbal si parcare gratuita.

Locatie: Sub Cetate
CAZARE HETVEZER
10. Green Village Resort

 pensiuni cu piscina

Green Village Resort se afla intr-o zona pitoreasca din Deltea Dunarii, la doar 2 km de Marea Neagră. Locatia ofera o piscina in aer liber, o cada cu hidromasaj in aer liber si acces gratuit la o sauna. Accesul la Green Village Resort este posibil doar cu barca.

Locatie: Sfantu Gheorghe
CAZARE GREEN VILLAGE RESORT
Cautati si altceva decat pensiuni cu piscina?

Daca v-a placut articolul nostru despre 10 pensiuni cu piscina din Romania, va invitam sa incercati si 16 locatii pentru vacante de vis in Romania, cazare cazare cu piscina in Sinaia – top 10 sau cazare in Brasov cu piscina – top 13

1 thoughts on “10 pensiuni cu piscina in Romania

  1. Sorana Ionita says:

    Am fost la Hetvezer recent si a fost extraordinar. Recomand pentru oricine vrea o vacanta deparate de agitiatia de pe litoral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.