Loft Chalet – Cabana cu design si priveliste deosebita in Gura Humorului

Incepem seria articolelor despre chalet-uri in Romaina cu Loft Chalet care ne-a atras atentia prin design-ul interior deosebit. Chalet-ul a fost construit pe amprenta unui hambar vechi de 100 de ani. Elementele care va vor atrage atentia cu siguranta sunt grinzile expuse si tavanul foarte inalt. Desing-ul interior este foarte calduros si primitor, prezentea geamurile imense aduce natura in interior si ofera privelisti deosebite.

In total Loft Chalet are 5 dormitoare, 6 bai , 2 living-uri si o bucatarie. Curtea este destul de mare si e dotata cu un loc pentru foc de tabara precum si un gratar.

Ca si locatie chalet-ul se afla la aproximativ 2 km de manstirea Humorului, 4 km de Gura Humorului si 42 km de Suceava.

Cum ajungem la Loft Chalet

Daca va incumetati sa mergeti din Bucuresti, distanta pana la Loft Chalet este de aproximativ 450 km care pot fi parcursi in 6 ore.
Adresa: Loft Chalet, Strada Stefan cel Mare 57, Comuna Mănăstirea Humorului 727355

Loft Chalet

Chalet-ul se afla pe drumul care duce spre manstirea Humorului si se poate observa cu usurinta.

Cum arata Loft Chalet

Loft Chalet

Unde putem merge in zona

  • Manastirea Humorului (1.7 km) construita in 1530 , manastirea este una dintre cele ma cunoscute din judet.
  • Manstirea Voronet (7.5 km) complex monahal medieval construit în satul Voronet este supranumita si”Capela Sixtină a Estului” pentru fresca “Judecăţii de Apoi” care a fost pictată cu celebrul pigment “albastru de Voronet”
  • Partia Soimul (4.8 km) – partia e deservita de un telescaun si este compusa din doua partii: Partia Soimul 1 (lungime: 1478 m, grad dificulate: dificil), Partia Soimul 2 (lungime: 496 m, grad dificulate: usor)
  • Parc de aventura si escalada (4.3 km) – parcul se afla in localitatea Gura Humorului.

Pret

Chalet-ul se poate inchiria doar in totalitate si costa aproximativ 1400 RON (290 EURO) pe noapte. Perioada minima de inchirire este de 2 nopti.

Cazare Loft Chalet
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest