Green Cottage – Cabana superba in Cheile Rasnoavei cu vedere extraordinara, ideala pentru 3-6 persoane

Green Cottage

Aflata la cativa km de Cheile Rasnoave,in inima Carpatilor, Green Cottage ofera o priveliste incredibila spre masivul Piatra Craiului. Cabana se poate inchiria doar in intregime si este ideala pentru o familie de 3-6 persoane. Locatia, dotarile cabanei, peisajul exceptional atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna face din aceasta cabana alegerea ideala pentru o vacanta de poveste.

Pentru mine, Green Cottage este probabil cel mai frumos chalet pe care il puteti vizita in Romania. Cel mai mult imi place izolarea si peisajul deosebit. Chalet-ul se a afla pe un deal si ofera o panorama deosebita. Drumul care duce spre Green Cottage se opreste acolo asa ca in afara de 2-3 vecini aveti parte de intimitate maxima.

Cum ajungem la Green Cottage

Cabana se alfa la 174 km de Bucuresti si se poate ajunge in aproximativ 2-2:30 ore. Daca nu prindeti aglomeratie pe Valea Prahovei puteti sa ajungeti in 2 ore lejer. Inainte de Rasnov veti face dreapta spre Cheile Rasnoavei pe un drum proaspat asfaltat. Dupa cativa kilometrii veti gasi intrarea spre Green Cottage care se face pe un drum neasflatat care are aproximativ 500 metri si se termina exact in fata chalet-ului

Drum Bucuresti -> Green Cottage

Cum arata Green Cottage

Green Cottage

Ce putem face in zona

Cheile Rasnoavei se afla la doar 500 de metri de Green Cottage. Pentru pasionatii de alpinism exista mai multe trasee. Pe malul drept s-au stabilit mai multe trasee alpine dintre care cele mai cunoscute sunt Santinela Cheilor și Surplombele de Aur. 

Pentru doritorii de senzatii tari puteti sa incercati: Via Ferrata Mare, Via Ferrata Mica, Tiroliana 140 m inaltime, Tiroliana 40 m inaltime, Pendul, Escalada, Rapel. Toate activitatile se desfasoara in Cheile Rasnoavei. Mai multe detalii puteti afla aici.

Pentru pasionatii de hiking exista mai multe variante de trasee: din chei până la cabana Poiana Secuilor, pana la cabana Trei Brazi, pana în Poiana Brasov sunt 3 trasee: unul prin Rapa Dracului, care este foarte frumos și mai scurt, al doilea prin Valea Lunga, si al treilea prin Groapa de Aur.

Cetatea Rasnov – Cetate este unul din cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania si se afla la doar 10 minute de mers cu masina.

Centru de echitatie Cristina se afla la cativa doar cativa kilometrii de cabana.

Pret

Chalet-ul poate fi inchiriat doar in totalitate si costa aproximativ 1000 RON sau 210 EURO pe noapte.

Cazare Green Cottage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.