Cabana Sapte – Cabana moderna aproape de Fagaras, perfecta pentru un grup restrans

Cabana Sapte

Cabana Sapte este situata la poalele muntilor Fagarasi la 1.5 ore de Sibiu si Brasov si doar 30 de minute fata de orasul Fagaras. Cabana Sapte este un loc perfect pentru oricine iubeste muntii si natura salbatica. In 2017 cabana a fost complet remodelata si vine cu tot ce este nevoie pentru o vacanta de scurta durata. Cabana este compusa dintr-un living foarte spatios, dining si zona de bucatarie deschisă, 3 dormitoare si 2 bai.

Cabana Sapte

Cum ajungem la Cabana Sapte

Cabana Sapte se afla la 233 km de Bucuresti in apropierea localitatii Breaza. Distanta poate fi strabatuta in aproximativ 3 ore si 50 de minute. Drumul este destul de bun pana la Rasnov dar devine foarte prost de indata ce ajungeti la Zarnesti. Puteti incerca varianta ocolitoare prin Codlea si Fagaras care mai adauga 30 de minute la durata dar va duce pe un drum mult mai bun. Odata ce ati ajuns in Breaza veti coti pe un drum de pamant care tine 1-2 km pana la cabana (drumul este destul de gaurit si va recomand sa mergeti cu atentie).

Adresa: DJ102C 45.6692747557011,24.8818874359131, Breaza
Locatie Google Maps

Cabana Sapte

Ce putem face in zona

Sunt mai multe activitati care se pot desfasura in apropiere:un traseu montan de 4 ore, schitul Breaza, statiunea Sambata de Sus, cetatea Fagaras, parcul de aventura Dragus, fermele de pastrav, drumul Transfagarasan, lacul Balea, herghelia de cai de la Sambata

Alte obiective : cetatea Rupea , satul Racos (aici puteti vizita Castelul Sükösd-Bethlen, Vulcanul stins din Racos, coloanele de bazalt si Lacul de Smarald)

Pret

Cabana poate fi inchiriata doar in toataliate pentru 200 EURO pe noapte. Capacitatea maxima este de 12 persoane.

Pentru alte optiuni de chalet-uri in Romania nu uitati sa verificati pagina noastra aici .

Cazare Cabana Sapte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.