Zaga Zaga – Experienta deosebita in Delta Siretului

cazari de vis

La intalnirea dintre judetele Vrancea si Galati, pe o suprafata de peste 82 de hectare, Zaga Zaga a ajutat la formarea unei delte impresionante, de o frumusete aparte – cunoscuta si sub numele de Delta Siretului.

O liniste binecuvantata ce doar natura ti-o poate oferi, plimbari cu barca pe canalele care imbratiseaza paduri si zavoaie, un spatiu intim si confortabil care-ti poate deveni culcus pentru cateva zile, rasarituri si apusuri care vor ramane in amintire, mese gustoase cu peste proaspat produs in ferma proprie si o multitudine de alternative de petrecere a timpului

Locatie: Delta Siretului

Zaga Zaga

Va invitam sa va bucurati in tihna de o experienta deosebita de cazare in spatiile special amenajate in mijlocul naturii, direct pe malul apei sau inconjurati de padure. Exista o multitudine de optiuni in ceea ce priveste unitatile de cazare disponibile in satul de vacanta Zaga Zaga.

Zaga Zaga

Puteti alege confortul si intimitatea unui Bungalou spatios sau a unei Case plutitoare. Pentru impatimitii de pescuit, Bungalourile Vama (pe Lacul Mare sau pe Lacul Mic) sunt o alegere inspirata, alaturi de Bungalourile Visul Pescarului (12, 13 si 14). Daca preferati energia padurii in detrimentul apei, o sa iubiti Casele in copac sau Casele cu ciubar. Pentru o atmosfera de festival, in zona de glamping puteti opta intre corturile deluxe si cele de tip iurta. Iar pentru o experienta exclusivista, Casa de pe insula si, in curand, Casa de la ferma asteapta sa va surprinda placut.

Zaga Zaga

Ce spun oaspetii despre Zaga Zaga

“Un loc frumos pentru a petrece timp cu familia sau prietenii. Puteti gasi aici piscina, restaurante (au peste proaspat de la piscicultura lor), biciclete si barci (biciclete de apa, barci cu motor si barci cu vasle) de inchiriat, puteti practica phishing si va puteti relaxa plimbandu-va prin aceasta mare zona verde. Exista, de asemenea, parcuri de aventura pentru copii, ferme si livezi de vizitat.”
Review Booking – Mandru Costinel

Cazare Zaga Zaga

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.