Viscri 44 – Cazare inedita cu specific transilvanean in satul Viscri

Viscri 44 e un loc unde-ti poti asculta bataile inimii. Un loc senin, cu soare, liniste si mult verde, in care mintea isi da voie sa urce colina cea mare, sa inspire aerul curat si rece de munte si sa se piarda printre frumusetile locului.

Locatie: Viscri

Viscri 44

In urma unei revizii de aproape doi ani si a unei ierni pandemice, Viscri 44 isi intampina oaspetii din nou incepand cu primavara anului 2021. Cu o noua proprietate si management, pensiunea isi propune sa aduca tot ce este mai bun din ambele lumi, traditie si farmecul rural cu confort si facilitati moderne. .

Folosim mobilier rustic de epoca autentic, textile lucrate manual, ceramica si decoratiuni in camere renovate cu regulator electronic de incalzire si bai private complet renovate. Curtea cu iarba verde, cu alei intortocheate pavate cu piatra, este o oaza de liniste si liniste unde va puteti aseza si asculta ciripitul pasarilor impreuna cu viata unui sat traditional care inca pulsa. Ne propunem sa oferim oaspetilor nostri servicii valoroase pentru clienti, cu informatii turistice dedicate si asistenta pentru rezervarea de mese si activitati.

Viscri 44


Suntem pasionati de mostenirea culturala delicata, dar puternica si de durata a satului romanesc, transilvanean – si a Viscri, ca sat medieval sasesc unic bine conservat, in special. Ne-am straduit sa respectam atmosfera locala si sa pastram utilizarea materialelor si tehnicilor traditionale acolo unde este posibil, urmarind in acelasi timp sa impartasim cu oaspetii acea experienta speciala a unui loc de care s-ar fi putut intreba de mult.

Ce spun oaspetii despre Viscri 44

“Locatie excelenta, chiar langa biserica veche. Pare ca tot ansamblul a fost renovat de curand, camera a fost calda (am mers in octombrie) si patul super comfortabil. Gazdele au fost super primitoare, Alexandra ne-a dat solutii pentru mancat prin zona (se rezerva dinainte) si desigur, am mancat super bine. Multumim pentru tot, pe data viitoare :)”
Review Booking – Vimpy

Viscri 44
Cazare Viscri 44

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest