Vila Negras – Casa de vacanta intr-o zona linistita si pitoreasca

cazari de vis

Vila Negras este o casa de vacanta situata in localitatea Traisteni, intr-o zona linistita si pitoreasca. Proprietatea ofera o gradina cu facilitati de gratare gratuite, o terasa, precum si acces la sauna la un cost suplimentar.

Locatie: Cazare Vila Negras

Vila Negras

Vila Negras este o casa de vacanta situata in localitatea Traisteni, intr-o zona linistita si pitoreasca. Proprietatea ofera o gradina cu facilitati de gratar gratuite, o terasa, precum si acces la sauna la un cost suplimentar.

Casa pune la dispozitie 3 dormitoare, bucatarie moderna bine utilata, camera de zi cu canapea si TV cu ecran plat cu canale prin cablu si 2 bai, ambele dotate cu dus.

Vila ofera vedere la munte. La cerere si la un cost suplimentar, aveti la dispozitie servicii de livrare de produse alimentare. Proprietatea ofera parcare gratuita.

Vila Negras

Ce spun oaspetii despre Vila Negras

“Cazare de buna calitate, ideal inchiriere cu totul pentru 2-3 familii. Se ajunge foarte repede din Bucuresti, aprox 2 ore. Liniste, peisaj minunat, fara vecini, toate dotarile, cald, sauna, jacuzzi afara. Raport calitate pret foarte bun. Recomand!”
Review Booking – Anca

“Locatia super, Vila exact asa cum este prezentata pe site. Foarte bine dotata, inclusiv cu masina de spalat vase. Sauna si jacuzi au facut toti banii. Multa liniste. Recomand cu caldura.”
Review Booking – Maricica

Vila Negras
Cazare Vila Negras

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.