Vatra Boiereasca – Casa traditionala in mijlocul naturii in satul Vatra – Suceava

cazari de vis

Daca vrei sa simti cum s-a trait odinioara si sa te bucuri de confortul boieresc, trebuie sa te hodihnesti macar cateva zile in una dintre camerele de la Vatra Boiereasca. De la ferestrele odailor vei fi rasplatit cu o priveliste de vis asupra padurii ce inconjoara falnic Vatra, iar de pe veranda vei putea sedea intr-un leagan si privi iazul si casele traditionale.

Locatie: Suceava

Vatra Boiereasca

Locatia noastra este una cu adevarat speciala! Asa consideram noi conacul boieresc si cele patru casute traditionale aduse tocmai de la Straja si Brodina, ca sa iti incante privirea si sa te poti bucura de ele, dupa cum au facut-o mai demult, si stramosii nostri.

Daca vrei sa simti cum s-a trait odinioara si sa te bucuri de confortul boieresc, trebuie sa te hodinesti macar cateva zile in una dintre camerele Vetrei. De la ferestrele odailor vei fi rasplatit cu o priveliste de vis asupra padurii ce inconjoara falnic Vatra, iar de pe veranda vei putea sedea intr-un leagan si privi iazul si casutele traditionale. Iti garantam ca iti vor ramane in suflet, pe langa cele 20 de odai ale Vetrei, si gradina atent ingrijita, iazul cu ponton si foisorul cu loc de gratar, dar si restaurantul cu mancare proaspata sau zona de relaxare, cu ciubar cu apa sarata si sauna. Va asteptam cu drag la noi in Bucovina!

Vatra Boiereasca


Va asteptam cu drag la noi pentru a avea parte de un sejur linistit intr-o zona minunata a Bucovinei. Te poti bucura de plimbari lungi si relaxante in gradina generoasa, poti savura preparatele gata scoase din afumatoarea foisorului din padure, iar daca esti pasionat de pescuit o poti face in tihna de pe pontonul de pe iaz. Pe cei mici ii asteptam la spatiul de joaca exterior sau la o plimbare cu caruta.

Vatra Boiereasca

Ce spun oaspetii despre Vatra Boiereasca

“Rampa de bagaje. Direct pana la camere, fara sa treci prin receptie, fara sa te chinui pe scari, prin restaurant. Genius!
Mancareaaa. Eram cu nivelul scazut de B12 cand am ajuns, dupa 2 zile eram plina de energie. Afumaturile se simteau ca erau carne curata.
Trambulina si locul de joaca generos dedicat copiilor.
Cacica, salina, piscina cu apa sarata.
Si nu in ultimul rand, Bazilica.”

Review Booking – Maria

Cazare Vatra Boiereasca

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.