Tree Cottage – Casuta in copaci situata intr-unul dintre cele mai pitoresti sate montane din Transilvania

Tree Cottage se afla departe de agitatia lumii moderne, intr-o zona salbatica si pitoreasca, un adevarat clot de rai situata intr-unul dintre cele mai pitoresti sate montane din Transilvania. Casuta din copac este unul dintre cele mai frumoase proiecte turistice disponibile la noi in tara.

Locatie: Paulesti

Tree Cottage

Cabana mica din lemn construita pe varful unui deal pentru o experienta unica in natura. Departe de aglomeratia orasului, e perfect pentru un cuplu care vrea doar sa ia o pauza, sa se relaxeze, sa se plimbe, sa citeasca. Bucurati-va de un pahar de vin de pe terasa copacilor cu privelisti uluitoare peste vale sau in jurul focului.

Tree Cottage

Aceasta cabana ofera o experienta unica in natura: nu exista vecini in sit, doar copaci, pasuni si poate unele vaci. Sat sigur si prietenos. Propria mea cabana este la doar 200 m distanta in cazul in care aveti nevoie de ajutor (locuiesc aici pe tot parcursul anului) sau doriti sa mi se alature pentru un pahar de vin sau o masa gatita peste foc. Pentru a ajunge la cabana copac aveti nevoie pentru a merge de unde parcati masina, pe o cale frumoasa, pentru 200m. Stai linistit, te voi ajuta sa cari bagajele si proviziile.

Ce spun oaspetii despre Tree Cottage

“Este o locatie exceptionala, in natura, departe de zgomotele orasului. Codrin este o gazda fantastica, ne-a oferit si o zi extra dar din pacate nu am putut profita de aceasta oferta ca aveam alta rezervare deja facuta in alta parte. Cu siguranta ne vom intoarce! Multumim!”
Review airbnb – Robert

“Ne-a placut foarte mult atmosfera, un peisaj deosebit de frumos. Casuta este foarte ingrijita si primitoare. Codrin a fost o gazda foarte atenta.
Multumim !”

Review airbnb – Alexandra

Tree Cottage
Cazare Tree Cottage

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.