The Pines – Vila boutique langa padurea de pini si apropae de centrul Brasovului

The Pines este o vila boutique langa padurea de pini si aproape de centrul Brasovului. Doua apartamente si 4 camere cu ferestre mari si panorame superbe. Locul ideal în care poti visa linistit

Locatie: Strada Closca, Brasov 

The Pines

The Pines Boutique Villa se afla in Brasov, la 1,5 km de Piata Sfatului. Ofera camere cu decor scandinav. Proprietatea este situata aproape de Bastionul Fierarilor, la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de Strada Sforii.

Camerele cu aer conditionat includ birou si TV cu ecran plat. Anumite unitati de la The Pines Boutique Villa au balcon si baie privata. Toate unitatile de cazare sinclud zona de relaxare.

The Pines

The Pines Boutique Villa ofera o terasa de unde puteti admira vederea la oras si la munti. Este disponibil serviciu de inchiriere de biciclete la pensiune, pentru a explora imprejurimile.

Biserica Neagra gotica este la 1,5 km de The Boutique Villa Pines. Paradisul Acvatic se afla la 2,3 km, iar Parcul de Aventura Brasov este la 6 km.

Ce spun oaspetii despre The Pines

“Un loc în care aș reveni cu plăcere oricând. Camerele sunt de nota 10, curate și utilate. Totul este stilat și confortabil. Staff-ul foarte prietenos și de mare ajutor. Mic dejun bun și variat, locație excelentă, într-o zonă liniștită, aproape de centru. Recomand cu încredere.”
Review Booking – Mocanu

“O proprietate intima, cu mult bun gust, localizare si vedere de exceptie. Multa liniste, camere spatioase ( inclusiv baia super spatioasa ). Mic dejun bun, personal amabil, revin cu drag cu proima ocazie.”
Review Booking – Alexandru

The Pines
Cazare The Pines

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.