Sweet Valley – Casa traditionala renovata in inima naturii situata in Sinaia

Sweet Valley este situata intr-o zona minunata si este traversata de un parau care incanta mereu privirea si auzul. Va asteptam sa descoperiti si sa va bucurati de casa visurilor voastre, situata in inima naturii.

Locatie: Sinaia

Sweet Valley

In centrul statiunii regale Sinaia, intr-o zona absolut mirifica, o familie de medici romani a hotarat, in anul 2019, sa salveze o veche casuta traditionala cu aspect de cabana montana si sa-i redea valoarea si frumusetea de odinioara. Au numit-o Sweet Valley deoarece este amplasata intr-un cadru natural idilic, pe o vale inferioara a raului Prahova, prin care curge lin un parau ce incanta mereu privirea si auzul. Te asteptam sa descoperi si sa te bucuri de casa visurilor tale din inima naturii.

Sweet Valley

Casa a fost construita in 1951 de Familia MEGIANUS. Domnul Megianus, care pe atunci era instalator sanitar la Hotel Palace din Sinaia, a ridicat aceasta casa traditionala impreuna cu o echipa de mesteri maramureseni.

Ce spun oaspetii despre Sweet Valley

“Sweet Valley Sinaia este un loc care mi-a intrat la suflet, atentia la detalii m-a facut sa ma simt ca acasa. Aceasta vacanta a venit intr-un moment agitat dar cand am ajuns aici am reusit sa ne relaxam ca apoi sa revenim la viata noastra plini de energie.”
Review google – Daniela Sterea

Sweet Valley

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.