Sura lui Victor – Complex de case traditionale in judetul Bihor dotate cu toate conforturile moderne

Sura lui Victor este un complexul de case traditionale aflat in satul Grosi, Bihor care s-a nascut prin renovarea catorva case tradiţionale vechi care au fost transformate într-o pensiune unica, ce merită sa fie pusa pe lista “must-see”.

Locatie: Auseu

Sura lui Victor

Situata pe deal, la 300 m de autostrada E60, aceasta casa din lemn din 1810 a fost complet renovata in 2016 de noi. Am inclus toate conforturile moderne: incalzire prin pardoseala, aer conditionat, baie si paturi de lux. Bucataria este echipata la nivel minim cu o chiuveta, un frigider mic si un aparat de cafea.
Spatiul
Aceasta casa din lemn a fost mutata pe un deal, aproape de o padure de pini, pe o proprietate de 2,5 ha. Am recreat o ferma tipic transilvaneana, cu 3 case si o fantana traditionala.

Sura lui Victor

Ca tamplar profesionist si colectionar pasionat de antichitati locale, am renovat cu mare grija aceasta casa de lemn in 2016. Va rugam sa fiti atenti atunci cand utilizati antichitatile din casa, deoarece acestea au o mare valoare personala si culturala.

Te putem ghida cu placere catre atractii locale, inclusiv biserici din lemn, vizite in pesteri si aventuri in aer liber (rafting etc.).

Sura lui Victor

Ce spun oaspetii despre Sura lui Victor

“Este un loc minunat. Ne-am ales aceasta casuta pentru a sarbatori aniversarea noastra si a am ales bine. Locul si casa te provoaca sa respecti timpul care numai este si sa te gandesti la viitor increzator trecand prin cateva zile pline de inspiratie
Casa are tot ce ai nevoie pentru a avea confortul omului de astazi, care te ajuta sa te simti bine si odihna ta sa fie totala.”

Review airbnb – Csaba

Cazare Sura lui Victor

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest