Pridvor by Haita Land – Cabana cu vedere si acces nestavilit spre munti in Vatra Dornei

Denumita Pridvor pentru deschiderea catre munte si luminozitatea care o caracterizeaza, prima casa de la Haita Land reprezinta tot ceea ce iti poti dori de la o cabana la munte: vedere si acces nestavilit spre munti.

Locatie: Vatra Dornei

Pridvor by Haita Land ofera cazare cu balcon in municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava. Aceasta cabana are WiFi gratuit, gradina cu facilitati de gratar si parcare privata gratuita.

Cabana include 1 dormitor, lenjerie de pat, prosoape, un TV cu ecran plat, o zona de luat masa, o bucatarie complet utilata, 1 baie si un patio cu vedere la munte.

Cabana are o terasa. In zona din jur se poate schia, iar Pridvor by Haita Land ofera un spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi.

Gura Haitii si Neagra Sarului se afla la 7 km de cazare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Suceava, situat la 146 km de Pridvor by Haita Land.

Ce spun oaspetii despre Pridvor by Haita Land

“Locatia este de vis, peisajul mirific, drumul pana la casuta este o provocare, iar atmosfera de acolo magica. Administratorii foarte prietenosi si gata sa te ajute chiar la orice ora 😀”
Review Booking – Alexandra

“Locatia este minunata! Pe langa zona extrem de frumoasa si izolata, confortul cabanei completeaza vacanta perfecta. Cabana are tot ce trebuie pentru un sejur: de la articole de toaleta, uscator si pana la instrumente de bucatarie. Geamurile mari asigura suficienta lumina si un peisaj minunat, iar seara, diferitele surse de lumina ambientala creeaza un camin minunat.
Drumul pana acolo este foarte frumos si se gaseste usor cu ajutorul instructiunilor primite prin mesaj anterior. Din pacate, fiind multa zapada, noi nu am reusit sa urcam cu masina personala pana la cabana, insa administratorii au venit imediat in ajutorul nostru si ne-au dus la cabana cu o masina 4×4.
Desi afara erau temperaturi de -18 grade Celsius, in cabana a fost constant cald si nu am avut nicio problema din punctul acesta de vedere.
Cu siguranta vom reveni la Haita Land si vom incerca fiecare sezon si fiecare proprietate a locatiei.”

Review Booking – Elis

Cazare Pridvor by Haita Land

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest