Pensiunea Lac – Pensiune cu peisaj si priveliste minunata in apropiere de Ramnicu Valcea si Calimanesti

Pensiunea Lac se afla in apropiere de Ramnicu Valcea si Calimanesti in localitatea Arfeu. In cadrul pensiunii va puteti bucura de terasa, gradina, un lounge comun si nu in ultimul rand de peisajul si privelistea minunata.

Locatie: Arefu

Pensiunea Lac

Pensiunea Lac se afla in Arefu si are lounge comun, gradina si terasa. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit. La cazare, oaspetii au la dispozitie receptie cu program non-stop si bucatarie comuna.

Toate camerele pensiunii includ baie privata si lenjerie de pat.

Cazarea se afla la 29 km de Calimanesti si la 37 km de Ramnicu Valcea. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 63 km de cazare.

Pensiunea Lac

Ce spun oaspetii despre La Cabana

“Experienta noastra aici a fost grozava. In primul rand, vreau sa incep cu locatia care cred ca este una dintre cele mai frumoase locatii in care am fost pana acum in Romania, combinand padurea cu un lac si o excursie grozava. Am petrecut ore intregi in cada si afara in general, desi a fost atat de frig. Cazarea este foarte confortabila si calda, dotata cu tot ce este necesar.”
Review Booking – Vladut

Cazare Pensiunea Lac

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.