Pensiunea Glodeanca – Cazare in stil traditional reinventat in satul Gold

cazari de vis

Pensiunea Glodeanca este o locatie de exceptie amenajata in stil traditional reinventat, cu mobilier din lemn masiv, si este situata in satul Glod, un loc plin de traditie, aer curat de munte, liniste unde poti sa ti incarci mintea si sufletul cu energie si buna dispozitie.

Locatie: Glod

Pensiunea Glodeanca

Pensiunea Glodeanca este o locatie de exceptie amenajata in stil traditional reinventat, cu mobilier din lemn masiv, si este situata in satul Glod, un loc plin de traditie, aer curat de munte, liniste unde poti sa ti incarci mintea si sufletul cu energie si buna dispozitie. Pensiunea este situata la 9 km de Manastirea Barsana, la 47 km de Mocanita de la Viseu de Sus, la 64 km de statiunea Borsa, statiune de ski si drumetii, la 33 km de Sighetu Marmatiei, la 51 km de Cimitirul Vesel din comuna Sapanta, la 48 km de partiile de ski de la Cavnic

Pensiunea Glodeanca

Ce spun oaspetii despre Pensiunea Glodeanca

“Asa cum ne doream, am avut parte de o experienta autentica, cu mancare de casa, proaspata, feluri specifice zonei. Micul-dejun variat, cu iaurt de casa, ceai de menta stransa din curte, clatite de casa, salata de vinete, fructe proaspete din zona etc. Gazdele amabile si primitoare. Crama dotata cu vinuri bune. Spatiul de joaca pentru copii este in lucru, vis a vis de pensiune.”
Review Booking – Adina

Pensiunea Glodeanca
Cazare Pensiunea Glodeanca

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.