Pensiunea Ecaterina – Pensiune cu vedere spre Dunare si piscina exterioara aproape de Portile de Fier

Pensiunea Ecaterina se afla pe malul Dunarii, aproape de Porţile de Fier si de granita dintre România şi Serbia. Piscina exterioara ofera o priveliste superba spre Dunare. Apa din piscina este incalzita folosind panouri solare.
E bine de stiut ca tot de la pensiune puteti inchiria ski-jet sau puteti sa organizati excursii cu o ambarcatiune.

Locatie: Brezeasca

Pensiunea Ecaterina

Pensiunea Ecaterina se afla pe malul Dunarii, in apropiere de Portile de Fier si de granita dintre Romania si Serbia. Ofera acces gratuit la piscina exterioara, incalzita de la panouri solare, un restaurant, un bar si WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Toate unitatile de la Pensiunea Ecaterina ofera aer conditionat, balcon cu vedere la Dunare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, cutie de valori, minibar si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.

Pensiunea Ecaterina

Proprietatea ofera inchiriere de ski-jet, iar excursii cu o ambarcatiune pot fi organizate la cerere si la un cost suplimentar.

Parcul National Djerdap este situat pe cealalta parte a Dunarii. Cetatea Drencova se afla la 4 km, iar vechea mina de carbune este la cel mult 6 km.

Pensiunea Ecaterina

Ce spun oaspetii despre Paradisul Transilvaniei

“Pensiunea foarte curata si linistita, piscina foarte curata si frumoasa, personal primitor si saritor, au cea mai buna mancare, ciorba lor este recunoscuta peste tot, ca fiind cea mai buna!Au cea mai tare barca de viteza din Romania, ATV-uri, excursii la preturi accesibile!Vom reveni cu mare drag! Multumim!”
Review Booking – Hotoleanu

Cazare Pensiunea Ecaterina

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.