Pensiunea Dealul Verde – Cazare inedita integral ingropata in pamant la poalele muntilor Fagaras

Asezata in milocul padurii, la poalele muntilor Fagaras, Pensiunea Dealul Verde este integral ingropata in pamant. Ramase la vedere sunt doar fatadele celor trei cladiri , insirate in sus pe un deal. Proprietatea este formata din trei corpuri de cladire asezate la o diferenta de inaltime de 7m una fata de cealalta.

Locatie: Porumbacu de Sus

Pensiunea Dealul Verde

Proprietatea este formata din trei corpuri de cladire asezate la o diferenta de inaltime de 7m una fata de cealalta. Cel mai jos veti gasi cladirea receptiei unde va asteapta un lounge generos de peste 100mp. Aici se serveste masa, puteti socializa in fata focului din soba, puteti citi o carte din mica noastra biblioteca tolanit intr-un fotoliu, gasiti numeroase board game-uri , va puteti amuza cantand la karaoke sau intrecandu-va la darts si tot aici amatorii vor gasi un PS4 .

Pensiunea Dealul Verde

Iesind din cladirea receptiei si urcand pe drum intalniti a doua si a treia cladire avand cate patru camere de cazare. Fiecare camera are intrare si terasa separata, baie proprie cu dus. Camerele au tematici diferite reprezentand un mestesug: Camera Tamplarului sau Fierarului , Artistului… Decorurile si mobila sunt realizate manual de cele doua gazde Nicoleta si Sergiu. La Dealul Verde, micul dejun si cina cu vinul si rachiul casei, placinta si covrigeii gasiti pe masa peste zi, sunt incluse in pret.

Pensiunea Dealul Verde

Ce spun oaspetii despre Vila Crinul

“Locatia este superba, gazdele sunt extraordinare. Ne-am simtit minunat in aceasta oaza de liniste! Curatenia este la superlativ, mancarea fff buna!”
Review Booking – Frunzaru

Cazare Pensiunea Dealul Verde

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest