Pensiunea Bucin – Pensiune izolata cu gratar si terasa la 22 km de salina Praid

Pensiunea Bucin se afla in cel mai inalt punct al traseului dintre Gheorghieni si Praid. Cazare se afla la o altitudine de 1276 metri si este de o frumusete deosebita.

Locatie: Bucin

Pensiunea Bucin

Situata intr-o zona pitoreasca din Bucin, la o altitudine de 1276 de metri, in cel mai inalt punct al traseului de drumetii dintre Gheorghieni si Praid, Pensiunea Bucin are gratar si o terasa. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la conexiunea WiFi in intreaga proprietate si de o parcare privata gratuita.

Receptia proprietatii are program nonstop. Zona este populara pentru schi. Pensiunea se afla la 22 km de Praid si la 32 km de Sovata. Odorheiu Secuiesc este la 58 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Targu Mures, la 89,3 km de proprietate.

Pensiunea Bucin

Ce spun oaspetii despre Pensiunea Bucin

“Locatia este de-a dreptul superba, iar personalul foarte serviabil si cumsecade. Este un adevarat paradis ascuns printre munti, la o distanta destul de mica fata de salina Praid. O sa revin cu placere si voi recomanda tuturor prietenilor acest minunat colt de rai.”
Review Booking – Andreea

“Cel mai mult ne-a placut modul de organizare al intregului campus, conceptul in sine, cat de bine era intretinut totul.Excelenta locatie pentru relaxare!”
Review Booking – Carmen

Cazare Pensiunea Bucin

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.