Pension la Roata – Pensiune amplasata intr-o locatie linistita si frumoasa pe dealul Toaca

cazari de vis

Pension La Roata se afla la marginea localitatii Gura Humorului fiind amplasata intr-o locatie linistita si frumoasa pe dealul Toaca. In apropiere se afla Manastirea Voronet, una dintre cele mai cunoscute mansatiri pictate din sudul Bucovinei.

Locatie: Gura Humorului

Pension la Roata

La Roata este un concept prietenos, administrat de o familie, care incearca sa le arate calatorilor ca traditiile si istoria nu trebuie uitate.

Suntem in aceasta afacere dintr-o mare dragoste de oameni si din intelegerea ca vacanta cuiva trebuie pretuita si respectata. Echipa noastra este intotdeauna disponibila pentru a va sprijini sa descoperiti si sa explorati frumusetile Bucovinei.

Pension la Roata


Suntem situati in Orasul Gura Humorului, pe dealul Toaca, destul de aproape de centrul orasului pentru a nu rata nicio actiune, dar suficient de departe de zgomotul si zgomotul orasului pentru a se bucura de liniste si liniste. Ne place sa credem despre La Roata ca fiind o oaza de liniste si calm, unde se poate reincarca bateriile si reconecta cu natura. Celebra Manastire Voronet este la doar 3 km distanta si ne aflam intr-un cerc imaginar care va va permite sa vizitati cu usurinta cele mai mari atractii turistice ale Bucovinei.

Pension la Roata

Ce spun oaspetii despre Pension la Roata

“A fost totul frumos. Locația și ambianta frumoasa. O minivacanța pentru suflet. Sper sa avem ocazia de a reveni. A fost un mic dejun Mare cu delicii diverse zilnice. Sa meritat Bravo.”
Review Booking – Jalenco

“Absolut totul a fost superb! Daca vrei sa te cazezi intr-o casuta ca din Muzeul Satului Bucovinean, acesta este locul. Se observa clar atentia la detalii din organizarea casutelor si a decoratiunilor. Micul dejun…este mai degraba marele dejun si este delicios si variat. Doamna Mihaela a facut ca experienta sa fie si mai frumoasa cu discutiile si ospitalitatea dansei. Multumim pentru tot!”
Review Booking – Catalin

Cazare Pension la Roata

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.