On Top Chalet – Cabana cu 6 dormitoare, amenajarea moderna si priveliste excelenta in Bran

On Top Chalet se afla in Bran ofera o experienta unica prin amenajarea moderna si privelistea excelenta. Cabana dispune de 6 dormitoare , 6 bai , zona de luat masa si terasa cu gradina.

Locatie: Bran

Aici poti echilibra activitatea in aer liber cu odihna, aici poti petrece timp pretios cu familia sau poate fi un refugiu de relaxare cu prietenii.

Livingul este punctul central al casei, ferestrele imense oferind un tablou de dimensiuni ireale, iar interiorul iti ofera tot ce ai nevoie pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

On Top Chalet

Cabana este amplasata ideal pentru cei ce doresc liniste, separare sau relaxare, fiind situata pe un deal, la distanta de drumul principal si restul caselor, dar in acelasi timp beneficiaza si de facilitatile unei statiuni montane: restaurante bune, cafenele, magazine, activitati de agrement, toate acestea gasindu-se in imediata apropiere

Cabana este amplasata in Simon, sat in comuna Bran din judetul Brasov, la 2 km de Castelul Bran.Acces auto pana in fata cabanei, ultimii 70m fiind in panta pe un drum pavat.

On Top Chalet

Ce spun oaspetii despre On Top Chalet

“Aici este un mic paradis! Gazda prietenoasa, minunata, receptiva si foarte utila. Ne-a ajutat cu recomandari de restaurante si pentru cumpararea produselor locale, excelente!!”
Review Booking – Antonie


“Recomand cu caldura aceasta bijuterie! Am rezervat pentru a-mi sarbatori ziua de nastere alaturi de sotie si copii. Propietarul a fost acolo cand am ajuns si ne-a indrumat prietenos. Dupa aceasta experienta am vrut sa rezerv si pe perioada sarbatorilor, dar din pacate este deja ocupat! Nu as putea spune suficiente lucruri pozitive in recenzia mea!”
Review Booking – Costan

On Top Chalet
Cazare On Top Chalet

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.