Montebello Cabin – Cabana situtata intr-o locatia de vis cu gradina minunata

Montebello Cabin se afla la 40km de Sibiu in localitatea Porumbacu de Sus. Ce face aceasta cazare minunata este locatia de vis si gradina minunata.

Locatie: Porumbacu de Sus

Montebello Cabin se afla in Porumbacu de Sus, la 41 km de Pasajul Scarilor si Piata Mare din Sibiu si la 42 km de Turnul Sfatului din Sibiu. Proprietatea ofera gradina si terasa. Aceasta unitate de cazare cu aer conditionat este la 40 km de Piata Unirii. Oaspetii beneficiaza de parcare privata si WiFi gratuit.

Casa de vacanta are 2 dormitoare, 1 baie, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zona de luat masa, bucatarie dotata complet si patio cu vedere la gradina.

Piata Albert Huet se afla la 42 km de casa de vacanta. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, aflat la 45 km de Montebello Cabin.

Ce spun oaspetii despre Montebello Cabin

“Totul, de cand intri pe poarta, totul este aranjat cu cel mai bun gust pana la cel mai mic detaliu! Este utilat cu absolut tot ce ai nevoie atat in cabana in camere/ Bucatarie/ baie cat si afara la gratar si locuri de relaxare! Un loc perfect de relaxare atat pentru un cuplu cat si pentru o familie! Noi ne-am simtit extraordinar in acest coltisor de rai si cu siguranta vrem sa mai revenim!”
Review Booking – Silvia

Cazare Montebello Cabin

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.